Email

hello@example.com

Phone

+32 458 623 874

Kingdom

Universal Studio
8-12 Neal St, London
WC2H 9PU

Werken bij Eigenwijks

Op dit moment hebben we 1 openstaande vacature:

Zin in een betekenisvolle baan? Dan is deze vacature iets voor jou!
Midden in de samenleving, dichtbij bewoners en beroepskrachten in de wijk. Waarin je al jouw sociale creativiteit kwijt kunt. Waarin je daadwerkelijk een bijdrage levert aan sociaal sterke en leefbare buurten. Samen met enthousiaste collega’s.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste en flexibele doener en denker, competent in het ondersteunen, begeleiden en motiveren van bewoners en bewonersgroepen van verschillende (culturele) achtergronden in buurtgerichte processen.
  • Een collega met HBO werk- en denkniveau, met ervaring in het organiseren en voorzitten van bewonersbijeenkomsten.
  • Onze opbouwwerkers leren bewoners hun eigen kracht te herkennen en te benutten: onze collega coacht bewoners om zelf hun belangen te behartigen en samen te werken aan leefbare en sociaal sterke buurten. Het team hanteert het statuut “Opbouwwerk in essentie” als leidraad voor haar werk.
  • Een collega met kennis en ervaring met betrekking tot wijkgericht werken in het sociale domein en het betrekken van andere professionele partners in de wijk bij je werk.

Welke competenties heb je nodig?

  • Onafhankelijkheid: zelfstandig kunnen werken en grote verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de eigen werkzaamheden;
  • Creativiteit: in het combineren van on- en offline methodes om bewoners bij hun wijk te betrekken;
  • Netwerken: je maakt makkelijk contact en ontwikkelt en benut een relatienetwerk van bewoners en professionals een grote diversiteit;
  • Plannen: om verschillende werkzaamheden tegelijk te beheren;
  • Organiseren: je kunt goed inschatten wat er nodig is om een plan uit te voeren en ondersteunt bewoners bij het organiseren structurele of eenmalige activiteiten en evenementen.

Wij bieden

Mooi werk binnen een team met enthousiaste collega’s in Amsterdam Nieuw-West. Kijk maar eens op: https://www.eigenwijks.nl/videorapportage-sociale-basis-2020/
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Sociaal Werk (SCW-3, schaal 8).

Interesse?

E-mail je CV met motivatiebrief naar vacature@eigenwijks.nl o.v.v. “sollicitatie Opbouwwerk”. Meer informatie? Mail naar onze teamleider Samenlevingsopbouw: karin@eigenwijks.nl. Solliciteer uiterlijk tot en met maandag 26 september 2022.

Staat jouw droombaan hier op dit moment niet tussen? Houd dan deze website en onze Facebookpagina’s in de gaten voor onze nieuwste vacatures. Wil je nu alvast kijken of je iets kunt betekenen voor Eigenwijks en onze buurtbewoners?
Meld je aan als vrijwilliger!

Zie je jezelf helemaal werken bij ons in Amsterdam Nieuw-West? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@eigenwijks.nl. Vertel wat over jezelf, wat je graag doet, waar jij je mee bezig wilt houden en wie weet vinden we samen een passende functie die helemaal bij jou past!

Meer informatie