Email

hello@example.com

Phone

+32 458 623 874

Kingdom

Universal Studio
8-12 Neal St, London
WC2H 9PU

Werken bij Eigenwijks

Op dit moment hebben we 1 openstaande vacature

We zijn op zoek naar een Opbouwwerker (community builder) (24 – 32 uur)

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je vrijheid, zelfstandigheid en afwisseling krijgt? Wil je deel uitmaken van een gezellig team en bijdragen aan een prettigere, veiligere en gezelligere wijk voor de buurtbewoners? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou!

Bij ons krijg je de kans om buurtbewoners een stem te geven en te ondersteunen bij hun initiatieven om de wijk te verbeteren. Je speelt een cruciale rol in het realiseren van een positieve impact op hun levens en het creëren van een hechtere gemeenschap. Daarnaast bieden we fijne werkplek, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een baan die er écht toe doet.

Wij zijn op zoek naar een duidelijke persoonlijkheid die graag de leiding neemt, maar ook goed kan luisteren. Als jij durft om een tegengeluid te geven als je het niet eens bent met een ingeslagen weg en bereid bent langdurende processen te ondersteunen of op te starten omdat je het belangrijk vindt, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Midden in de samenleving, dichtbij bewoners en beroepskrachten in de wijk. Waarin je al jouw sociale creativiteit kwijt kunt. Waarin je daadwerkelijk een bijdrage levert aan sociaal sterke en leefbare buurten. Samen met enthousiaste collega’s. 

Wie zoeken wij

  • Een enthousiaste en flexibele doener en denker, competent in het ondersteunen, begeleiden en motiveren van bewoners en bewonersgroepen van verschillende (culturele) achtergronden in buurtgerichte processen.
  • Een collega met HBO werk- en denkniveau, met ervaring in het organiseren en voorzitten van bewonersbijeenkomsten.
  • Onze opbouwwerkers leren bewoners hun eigen kracht te herkennen en te benutten: onze collega coacht bewoners om zelf hun belangen te behartigen en samen te werken aan leefbare en sociaal sterke buurten. Het team hanteert het statuut “Opbouwwerk in essentie” als leidraad voor haar werk.
  • Een collega met kennis en ervaring met betrekking tot wijkgericht werken in het sociale domein en het betrekken van andere professionele partners in de wijk bij je werk.

Welke competenties heb je nodig

  • Onafhankelijkheid: zelfstandig kunnen werken en grote verantwoordelijkheid kunnen dragen voor de eigen werkzaamheden;
  • Creativiteit: combineren van on- en offline methodes om bewoners te betrekken;
  • Netwerken: je maakt makkelijk contact en ontwikkelt en benut een relatienetwerk van bewoners en professionals een grote diversiteit;
  • Plannen: je kunt verschillende werkzaamheden tegelijk beheren;
  • Organiseren: je kunt goed inschatten wat er nodig is om een plan uit te voeren en ondersteunt bewoners bij het organiseren van structurele of eenmalige activiteiten en evenementen.

Wij bieden

Mooi werk binnen een team met enthousiaste collega’s in Amsterdam Nieuw-West.
Check https://www.eigenwijks.nl/tussenrapportage-2022/ voor een kijkje in ons mooie werk.
Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao Sociaal Werk (SCW-3, schaal 8).

Reageren en meer informatie

E-mail je CV met motivatiebrief naar vacature@eigenwijks.nl o.v.v. “sollicitatie Opbouwwerk”. Meer weten? Bel met Teamleider Karin Kauw (0633319686) of Gina van der Linden (0633342880 )Solliciteer tot en met 25 februari 2024.

Ook als je niet aan alle eisen voldoet maar je denkt, dit is de baan voor mij: solliciteer!

Meer weten over ons werk?

Bekijk onze videorapportage over 2021 en tussenrapportage 2022.

Staat jouw droombaan hier op dit moment niet tussen? Houd dan deze website en onze Facebookpagina’s in de gaten voor onze nieuwste vacatures. Wil je nu alvast kijken of je iets kunt betekenen voor Eigenwijks en onze buurtbewoners?
Meld je aan als vrijwilliger!

Zie je jezelf helemaal werken bij ons in Amsterdam Nieuw-West? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen naar vacature@eigenwijks.nl. Vertel wat over jezelf, wat je graag doet, waar jij je mee bezig wilt houden en wie weet vinden we samen een passende functie die helemaal bij jou past!

Meer informatie