Email

hello@example.com

Phone

+32 458 623 874

Kingdom

Universal Studio
8-12 Neal St, London
WC2H 9PU

Vrijwilliger worden

Onze vrijwilligers zijn het hart van Eigenwijks. Zij zijn, naast onze medewerkers en de honderden actieve bewoners, van onschatbare waarde voor de uitvoering van ons werk. Zij zijn onze ogen en oren, staan dichtbij de bewoners met wie wij werken en geven ons werk extra glans.

U krijgt de tijd en ruimte om in uw rol te groeien en de kans uzelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wat lijkt u leuk?

  • Vrijwilliger balie en beheer
  • Vrijwilliger achter de bar
  • Computerles geven
  • Nederlandse taalles geven
  • Of heeft u andere ideeën voor vrijwilligerswerk bij ons?

Klik hiernaast op het aanmeldingsformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Maak van Wijzijnnieuwwest.nl de online plek voor iedereen die wil weten wat er te doen is in Nieuw-West!

Zorg jij ervoor dat alle leuke, leerzame en gezellige activiteiten en plekken in Nieuw-West online te vinden zijn? Help dan om wijzijnnieuwwest.nl dé plek te maken waar je leest wat er te doen is!

Interesse?

Klik hieronder op het aanmeldingsformulier.

Wij zijn op zoek naar mensen die in een klein team willen werken aan het up-to-date krijgen en ontwikkelen van Wijzijnnieuwwest.nl. Wijzijnnieuwwest is als community platform onderdeel van Gebiedonline. Gebiedonline is een coöperatie, elk lid kan meebeslissen en meepraten en de coöperatie is eigenaar van de software.

Gebiedonline ideële organisatie met als doel verbindingen tussen mensen in buurten te versterken. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Facebook en Nextdoor verzamelt Gebiedonline geen gegevens om die weer door te verkopen voor advertentiedoeleinden. Beter voor de privacy dus. Andere corporatieleden zijn bv: Hallo IJburg en Indische Buurtbalie. Er bestaat de mogelijkheid om eens in de zoveel tijd met het team te overleggen met Gebiedsonline over de behoeftes, functionaliteiten en signalen.

Voor Wijzijnnieuwwest.nl zijn we op zoek naar een team van vrijwilligers die de volgende rollen willen vervullen: communicatie & PR, moderator, inbox beheer, ontwikkeling, ambassadeurs.

Het is een pre als je ervaring hebt op het gebied van communicatie & PR, modereren, inbox beheer, website ontwikkeling of ambassadeurschap, maar geen voorwaarde. Wij zijn bovenal op zoek naar mensen die het doel van Wijzijnnieuwwest.nl ondersteunen en vanuit hun intrinsieke motivatie mee willen helpen om alle leuke, leerzame en gezellige activiteiten in Nieuw-West online vindbaar te maken.

Het kernteam krijgt ondersteuning van een opbouwwerker. Op basis van jouw persoonlijke behoefte of de behoefte van de groep kunnen in overleg geschikte training of workshops worden georganiseerd om het werk voor Wijzijnnieuwwest.nl goed uit te kunnen voeren.

Door het werk voor Wijzijnnieuwwest.nl leer je Nieuw-West (nog) beter kennen en vergroot je jouw netwerk in de buurt. Via het lidmaatschap van Gebiedonline blijf je ook op de hoogte van inspirerende ontwikkelingen in andere gebieden. Je krijgt een vrijwilligerscontract van Stichting Eigenwijks en ontvangt een forfaitaire vrijwilligersvergoeding voor jouw inzet.

Je gaat aan de slag op een locatie van Stichting Eigenwijks, een stichting die de belangen van de buurtbewoners voorop stelt en een groot netwerk heeft.
Je wordt onderdeel van een team buurtbewoners die graag een bijdrage willen leveren aan het ontsluiten van al het moois en leuks dat Nieuw-West te bieden heeft.

Flexibel en in overleg te bepalen. Wel zullen er op vaste tijden overleggen plaatsvinden in De Serre, Pieter Calandlaan 258a, met het team van vrijwilligers.

Stuur een mail met een korte motivatie via deze site, dan nemen we snel contact met je op. Meer informatie, neem contact op met de contactpersoon.

Communicatie PR

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger Communicatie & PR die in een klein team wil werken aan het up-to-date krijgen en ontwikkelen van de website Wijzijnnieuwwest.nl.

Inboxbeheer

Via het contactformulier komen allerlei vragen binnen bij het platform. Het beheren van deze inbox lijkt simpel, maar door de diversiteit aan vragen is het een leuke uitdaging.

Moderator

Je bewaakt dat Wijzijnnieuwwest wordt gebruikt waar het voor bedoelt is. Ook houd je je bezig met het technisch modereren van de website en je signaleert dingen die niet werken.

Netwerker

Als netwerker of ambassadeur ben je de tussenpersoon tussen het platform en partijen die iets organiseren in Nieuw-West.

Ontwikkeling

Jij vindt het leuk om na te denken over de toegevoegde waarde van het platform en neemt het initiatief om samen met team na te denken over nieuwe functies.

Wil je iets anders doen?