logo HvdWEW transpHR gebouw lowIn Slotermeer geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs in De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Slotermeer is Serfanim Uysal.

Zomer Expeditie voor Kinderen

A5 Zomerexpeditie Nw West VK page 001
 
Wil je in de vakantie met ZID Theater op expeditie in jouw eigen buurt? Kom dan naar ZID Zomer Expeditie! Een week vol leuke workshops binnen en buiten. De laatste dag is er een presentatie en een feest voor iedereen die wil komen kijken.

Lees meer

Oriënterende workshop ‘testament onbekend’

logo ESAN
Bent u nieuwsgierig naar wat u wilt nalaten aan idealen, levenswijsheden of anderszins aan de volgende generatie? Vindt u het leuk te onderzoeken wat uw wensen en verlangens daarin zijn? Houdt u van creatieve en speelse manieren om dit te ontdekken?

Lees meer

Informatiebijeenkomst sport en cultuur voor kinderen

Knipsel

Op vrijdag 19 mei organiseert Voortuit een informatiebijeenkomst in de Honingraat. Tijdens deze informatiebijeenkomst kunnen ouders van kinderen advies krijgen over de mogelijkheden voor sport en cultuur. Klik op de flyer voor meer informatie. 

 

Versterking gezocht voor buurtpanels Slotermeer

plein 40 45
Eigenwijks organiseert in opdracht van stadsdeel Nieuw-West zes buurtpanels per jaar. Voor de buurtpanels in Slotermeer-Oost en Slotermeer-West zijn we op zoek naar versterking. Blijf je graag op de hoogte van wat er in jouw buurt gebeurt en wil je erover meepraten? Meld je dan aan voor het buurtpanel!

Lees meer

Kijk! Een gezonde wijk in De Meervaart

Meervaart
Aanstaande zaterdag (20 mei) is het zover, na weken waarin bewoners zelf Slotermeer onderzochten is het tijd om de eerste resultaten te presenteren. Dat gebeurt op feestelijke wijze. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn jong en oud harte welkom voor een leuke en gratis toegankelijke middag in De Meervaart aan de Meer en Vaart 300 in Osdorp.

Lees meer

Eerste bewoners onderzoeken Slotermeer

De app Kijk! Een gezonde wijk wordt al actief gebruikt door Slotermeerders. Op vrijdag 5 mei - de vierde dag sinds de start van de campagne - hebben bijna 100 mensen de app gedownload, daarvan heeft circa 30 procent al door de wijk gespeurd.

Lees meer

Website: Vensterwerk