logo HvdWEW transpHR gebouw lowIn Slotermeer geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs in De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Slotermeer is Serfanim Uysal.

Terrasje Prikken

30 september Terrasje Prikken 002

Wat nou beter te doen in het kader van Burendag dan samen met je buren de buurt prettiger te maken? Kom op 30 september samen de buurt schoonprikken, en daarnaast genieten van een hapje, een drankje en een springkussen!

Bordjes without Borders

Bord en bestek web
VOEDSELVERSPILLING TEGENGAAN & SAMEN KOKEN MET BUURTBEWONERS? Dat kan om de week op dinsdagavond om 18:00 uur in Huis van de Wijk De Honingraat. Tijdens de cook-outs gaan we samen koken met eten wat gedoneerd is door ondernemers uit de buurt. Kom dus jouw keukengeheimen delen en leer je buurtbewoners kennen! Deelname is gratis en het is handig om bakjes mee te nemen voor als er eten overblijft.

Lees meer

Zomer Expeditie voor Kinderen

A5 Zomerexpeditie Nw West VK page 001
 
Wil je in de vakantie met ZID Theater op expeditie in jouw eigen buurt? Kom dan naar ZID Zomer Expeditie! Een week vol leuke workshops binnen en buiten. De laatste dag is er een presentatie en een feest voor iedereen die wil komen kijken.

Lees meer

Schaakclub

sorin
Elke zaterdag bent u welkom in De Honingraat voor een potje schaken. Ervaren schakers krijgen de mogelijkheid om wedstrijden tegen elkaar te spelen. Wilt u leren schaken ook dan bent u welkom, buurtbewoner Sorin zal het schaken met liefde uitleggen.

Lees meer

Engelse les voor kinderen

Engelse lesDo you want to learn English? In de zomer starten er lessen Engels voor alle kinderen die tussen de 9 en 12 jaar oud zijn. Je hebt geen voorkennis nodig; de lessen zijn voor beginners. Via heel veel leuke spelletjes en bijzondere liedjes zullen wij het Engels leren leuk maken! Come and join us! 

Lees meer

Versterking gezocht voor buurtpanels Slotermeer

plein 40 45
Eigenwijks organiseert in opdracht van stadsdeel Nieuw-West zes buurtpanels per jaar. Voor de buurtpanels in Slotermeer-Oost en Slotermeer-West zijn we op zoek naar versterking. Blijf je graag op de hoogte van wat er in jouw buurt gebeurt en wil je erover meepraten? Meld je dan aan voor het buurtpanel!

Lees meer

Website: Vensterwerk