logo HvdWEW transpHR gebouw lowIn Slotermeer geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs in De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Slotermeer is Serfanim Uysal.

Salsa in De Honingraat

Salsa
Je bent welkom op onze cursus Salsa waar je kunt kennismaken met Salsa Cubaanse L.A.-Stijl, Bachata en Merenque. Ook zonder partner kun je deelnemen en mannen zijn natuurlijk meer dan welkom. De cursus is doorlopend en tussentijds instromen is mogelijk.

Lees meer

Dag van de Mantelzorg Geuzenveld-Slotermeer

Gecombineerde Flyer Dag van de Mantelzorg 2017 1

Zorgt u al lange tijd?

Zorgt u al lange tijd voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving? Uw partner, ouder of kind of een ander familielid, vriend of kennis? In Nieuw-West zijn er ongeveer 9.000 mensen die, net als u, ook mantelzorger zijn.

Lees meer

Cursus politieke bewustwording voor vrouwen

Flyer cursus politieke bewustwording 002

Moska is een jonge dame die politicologie gestudeerd heeft en graag de dames van Slotermeer en Nieuw West meer wil vertellen over hoe ons democratisch stelsel in elkaar steekt. Ze heeft een leuk en interessant lesprogramma ontwikkelt, waarin ze je aan de hand meeneemt naar de oude Grieken en eindigt in het hier en nu.

Lees meer

Week van de Dialoog

Gecombineerde Flyer Gvld Slm 2017 1

Houdt u ook van een goed gesprek? Meld u dan zo snel mogelijk aan voor een dialoogtafel in de Honingraat en/of in het PlusPunt. Er zijn slechts acht plekken per tafel beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Resultaten van Kijk! een gezonde wijk

Kijk Slotermeer

In mei 2017 gingen bewoners uit Slotermeer met een mobiele app op pad om de sport- en speelplekken in de buurt te beoordelen. De resultaten van deze meetcampagne en nog veel meer lees je in het eindverslag van het onderzoeksproject Kijk! een gezonde wijk.

Lees meer

Terrasje Prikken

30 september Terrasje Prikken 002

Wat nou beter te doen in het kader van Burendag dan samen met je buren de buurt prettiger te maken? Kom op 30 september samen de buurt schoonprikken, en daarnaast genieten van een hapje, een drankje en een springkussen!

Website: Vensterwerk