logo HvdWEW transpHR gebouw lowIn Slotermeer geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs in De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Slotermeer is Ahmed Afkerin.

Mantelzorgbijeenkomst Slotermeer

Mantelzorg Facebook

Zorgt u voor iemand, en zou u wel eens andere mensen uit Slotermeer willen ontmoeten die dat ook doen? Of wilt u meer informatie over de regelingen en tegemoetkomingen voor mantelzorgers? Kom dan op dinsdag 15 oktober naar de Honingraat, waar Markant samen met Eigenwijks een mooie bijeenkomst over dit thema verzorgt.

Cursus Opruimen

ESAN

CURSUS
‘Zelfhulp bij opruimen in uw woning’ 
voor senioren van 55 jaar of ouder!

Spullen, je hebt ze nodig, maar soms heb je er teveel van. Als je niet met regelmaat opruimt, dan slibt je huis dicht. Sommige spullen liggen altijd in de weg en andere zijn telkens onvindbaar. We ergeren ons regelmatig aan onze rommel, het trekt steeds onze aandacht en levert stress op. En misschien heeft u op dit moment geen idee meer waar je moet beginnen met ordenen, opruimen en inrichten.

Lees meer

Uitje voor mantelzorgers uit Geuzenveld en Slotermeer

165513686tegeltje dag van de mantelzorg 1

Zorgt u al lange tijd voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving? Uw partner, ouder of kind of een ander familielid, vriend of kennis? In Nieuw-West zijn er ongeveer 9.000 mensen die, net als u, ook mantelzorger zijn.

Lees meer

Vrijwilligers gevraagd voor het Repair Café

foto voor reapair cafe klein

Ben je in huis altijd diegene die alles repareert? Komt je buurvrouw regelmatig bij jou aan de deur omdat haar wasmachine het weer eens niet doet? En vind je het leuk en uitdagend om kapotte apparatuur weer aan de gang te krijgen? Of ben je best handig in het  korter maken van een rok of zet je een handomdraai een nieuwe rits in een broek? Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger?  Klik dan hier voor meer informatie!

Lunchen in Slotermeer

flyer sulviye

In het Huis van de Wijk Slotermeer, De Honingraat (Slotermeerlaan 103H) kan je elke maandag gezellig aanschuiven  aan een lunch samen met andere buurtbewoners. De lunch wordt klaargemaakt door gastvrouw Sylviye die een passie heeft voor koken. Voor 3 euro krijgt u een heerlijke lunch voorgeschoteld.

Slotermeer saai?

Plein 40 45 2

Doe dan wat! De regiegroep in Slotermeer nodigt alle jongeren uit de buurt uit om een plan voor de buurt op papier te zetten. De bedenker van het beste idee wint 100 euro en kan aan de slag met zijn of haar plan!

Lees meer

Website: Vensterwerk