logo HvdWEW transpHR gebouw lowIn Slotermeer geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs in De Honingraat, Slotermeerlaan 103-H. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Slotermeer is Serfanim Uysal.

Kijk! Een gezonde wijk in De Meervaart

Meervaart
Aanstaande zaterdag (20 mei) is het zover, na weken waarin bewoners zelf Slotermeer onderzochten is het tijd om de eerste resultaten te presenteren. Dat gebeurt op feestelijke wijze. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn jong en oud harte welkom voor een leuke en gratis toegankelijke middag in De Meervaart aan de Meer en Vaart 300 in Osdorp.

Lees meer

Eerste bewoners onderzoeken Slotermeer

De app Kijk! Een gezonde wijk wordt al actief gebruikt door Slotermeerders. Op vrijdag 5 mei - de vierde dag sinds de start van de campagne - hebben bijna 100 mensen de app gedownload, daarvan heeft circa 30 procent al door de wijk gespeurd.

Lees meer

Samen op onderzoek in Slotermeer

samen op onderzoek
Iedere Slotermeerder kent het zwemstrandje aan de Sloterplas, maar lang niet iedereen weet waar je kan basketballen of dat er gemeenschappelijke moestuinen zijn. Met de app ‘Kijk! Een gezonde wijk’ kunnen bewoners vanaf 1 mei nieuwe plekken ontdekken en beoordelen én hun eigen favoriete locatie melden.

Lees meer

Informatiebijeenkomst sport en cultuur voor kinderen

Knipsel

Op vrijdag 19 mei organiseert Voortuit een informatiebijeenkomst in de Honingraat. Tijdens deze informatiebijeenkomst kunnen ouders van kinderen advies krijgen over de mogelijkheden voor sport en cultuur. Klik op de flyer voor meer informatie. 

 

Herdenkingen in Nieuw West

Plein 40 45
Op 4 mei vindt de jaarlijkse Dodenherdenking plaats. Gezamenlijk herdenken we de militairen en de burgers die in de Tweede Wereldoorlog strijd voerden tegen het nazisme en fascisme. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel andere landen van de wereld is de pijn en onderdrukking van deze oorlog voelbaar geweest. In verschillende buurten van Nieuw West komen op zes plaatsen bewoners bij elkaar om de slachtoffers te gedenken.

Lees meer

Jaarconcert Amsterdams Ouderen Koor

aok
Op zondag 21 mei 2017 van 14.00 tot 16.00 uur vindt het jaarconcert plaats van het Amsterdams Ouderen Koor (A.O.K.) in De Schakel, Paul Scholtenstraat 36A, Slotermeer. De zaal is vanaf 13.30 uur open.

Lees meer

Website: Vensterwerk