HvdW Akerfoto HvdW de AkerIn de wijk Osdorp West en de Aker geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk de Aker. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. 
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij de Noorderakerweg 2. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk de Aker is Yvonne Spruit.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk de Aker.

Lekker en gezellig stemmen in Huis van de Wijk De Aker

stemmen in De Aker
Ga je stemmen voor de verkiezingen op 15 maart? Kom dat dan gezellig doen in Huis van de Wijk De Aker! Speciaal in verband met de verkiezingen hebben we een leuke verrassing voor je. Kopje koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk bakje soep of een hartig hapje aan het eind van de dag! Dus kom gezellig langs. Zo wordt stemmen ook nog eens leuk...

Wilt u meer verbinding met uw buren?

Ga in gesprek en ontdek! 

weekvddialoog

Tijdens de Week van de Dialoog gaan we in De Aker met elkaar in gesprek. Op dinsdag 8 november vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in het Huis van de Wijk voor een warme soep en lekkere hapjes. Om 19.00 uur verdelen we ons in kleine groepen van 6 tot 8 personen over meerdere tafels. Daar gaan we met elkaar in gesprek over het onderwerp: verbinding.

Lees meer

Herdenking in De Aker

FLYERA6 joopwoortman
Op 4 mei vindt een Herdenking plaats bij het Verzetsmonument op het Joop Woortmanplein, tegenover de Trijn Hullemanlaan 69 in De Aker. Voorafgaand aan de Herdenking is er een Stille Tocht vanaf het Huis van de Wijk De Aker aan de Noorderakerweg 2 naar het monument. 

Lees meer

Experimentele dialoog zorgt voor verbinding

Dag vd dialoog Brandeisfotografie 26
Tijdens de landelijke Week van de Dialoog gingen bewoners uit Osdorp en De Aker met elkaar in gesprek over het thema Verbinding. De avond werd georganiseerd door het team van het Huis van de Wijk De Aker en het gebiedsteam van het stadsdeel.  Lees hier het hele artikel.

Lees meer

Dag van de Mantelzorg in de Huizen van de Wijk

Dag van de Mantelzorg 2
Op donderdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. In de Huizen van de Wijk in Nieuw-West wordt hier volop aandacht aan besteed, met een uitgebreid en gevarieerd programma dat is gericht op het verwennen, maar ook inhoudelijk ondersteunen van de Mantelzorgers. Ook wordt in kaart gebracht welke behoeftes er leven onder de Mantelzorgers om te kijken of er structurele aandacht aan gegeven kan worden.

Lees meer

Website: Vensterwerk