logo HvdW Belgie blauw vierkantHuis van de Wijk België web

In de wijk Sloten en Nieuw Sloten geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk België. U kunt er als bewoner van dit gebied terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied.

 

Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij Hageland 117-119. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk België is Mahdi Lanjri.

Klik hier voor een overzicht van de activiteiten in Huis van de WIjk België.

 

25 oktober opent de Urban Bistro officieel haar deuren!

UrbanBistroflyerEigenwijks is hard bezig geweest om in het Huis van de Wijk België in Nieuw Sloten een mooi horecaconcept neer te zetten voor de buurtbewoners. Samen met de vrijwilligers van Eigenwijks is de ontmoetingsruimte aangepakt en helemaal naar de smaak van de buurt ingericht.

Lees meer

21 september Duurzaamheidsmarkt

flyer duurzaamheidsmarkt nieuw sloten

Voor een groen & duurzaam Nieuw Sloten

De duurzaamheidsmarkt is een initiatief van de duurzaamheidsambassadeurs van Nieuw Sloten. Deze actieve groep buurtgenoten richt zich op de thema’s groen/ecologie en duurzaamheid/energietransitie

Lees meer

MKB'ers in Nieuw Sloten

Voorpagina NSN201904

In het augustusnummer van NieuwSloten Nieuws staan MKB’ers centraal: bewoners die als zelfstandig ondernemer een eigen bedrijf hebben opgericht. De redactie heeft interviews gehouden met zes bewoners die zeer verschillende beroepen hebben. Op pagina 2 en 3 leest u er meer over.  Op de voorpagina vindt u een uitnodiging voor het 25-jarig jubileum van de Winkeliersvereniging Nieuw Sloten. Op zaterdag 7 september is het feest op het Belgiëplein, Hageland en Kempenlaan.

Lees meer

Website: Vensterwerk