HvdW BelgiëHuis van de Wijk België webIn de wijk Sloten, Nieuw Sloten en Park Haagseweg geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk België. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. 
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij Hageland 117-119. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk België is Mahdi Lanjri.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk België.

Een gevarieerde editie van Nieuw Sloten Nieuws

NSN201706EW voorpagina
In het decembernummer van NSN vindt u onder andere interviews met 4 bijzondere bewoners uit Nieuw Sloten. Ook is een pagina gereserveerd voor de wensen van winkeliers uit Nieuw Sloten aan de bewoners.  Daarnaast stelt de nieuwe Gebiedsmakelaar zich aan u voor... 

Lees meer

Culturade Nieuw Sloten: onze wereld, jouw wereld

Culturade Nieuw Sloten is een vrolijk festival dat de CultuurGidsen van Nieuw Sloten hebben georganiseerd. Hoe ze zoiets moeten organiseren, hebben ze geleerd in de tienweekse training van ZID Theater. Tijdens deze training tot CultuurGids hebben ze hun talenten ontdekt en ontwikkeld.

Lees meer

Lotgenotendag Samen Sterk

De maand oktober is traditioneel de borstkankermaand. Deze maand staat in het teken van bewustwording van de gevaren van borstkanker en het onderstrepen van het belang naar onderzoek. Net als vorig jaar, organiseren bewoners uit Nieuw Sloten in deze maand een speciale middag voor alle vrouwen uit Nieuw West die borstkanker hebben of hebben gehad. Lees hieronder de inspirerende brief van initiatiefnemer Fatima:

Lees meer

Bewonersavond (Nieuw) Sloten

De regiegroep (Nieuw) Sloten organiseert op maandagavond 18 december een bewonersavond om terug te blikken op 2017. Vele bewoners, jong en oud, hebben zich afgelopen jaar ingezet voor hun wijk. Diverse activiteiten zijn georganiseerd: sporten, samen koken, een buurtfestival, leren programmeren voor jongeren en nog veel meer!

Lees meer

Training CultuurGidsen in Nieuw Sloten

cultuurgidsen.jpg

Heb jij affiniteit met kunst en cultuur? Ben je betrokken bij je buurt? En wil je zelf culturele activiteiten leren organiseren? Doe dan mee met de training CultuurGidsen! ZID Theater organiseert dit najaar de training CultuurGidsen in Huis van de Wijk België.

Lees meer

Website: Vensterwerk