HvdW BelgiëHuis van de Wijk België webIn de wijk Sloten, Nieuw Sloten en Park Haagseweg geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk België. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. 
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij Hageland 117-119. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk België is Mahdi Lanjri.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk België.

NieuwSloten Nieuws zoekt talent voor het zomerfestival

NSN201703 Voorpagina
In dit nummer - niet te missen op de voorpagina - de eerste cartoon van onze nieuwe cartoonist Dave Lenz. Traditiegetrouw ook dit jaar een nummer met zes interviews van ZZP’ers in de wijk. Zes gewone buurtgenoten, soms met ongewone beroepen en in elk geval met een bijzonder eigen verhaal! Daarnaast diverse uitnodigingen en oproepen. 

Lees meer

Help mee aan een duurzaam Nieuw Sloten

Voorpagina NSN201702
Met die oproep opent het aprilnummer van NieuwSloten Nieuws. Stadsdeel Nieuw-West vraagt bewoners om mee te doen aan een enquête over hoe milieubewust ze zijn. De uitkomsten worden op maandagavond 12 juni gepresenteerd. Het thema van deze keer is (Tuin)parken 

Lees meer

Zorg in Nieuw Sloten

NSN201701 Voorpagina

Het thema van het februari-nummer is Zorg, waarbij speciaal aandacht wordt gevraagd op Pleegzorg en Mantelzorg. Ook een oproep voor ZZP’ers die wonen of werken in Nieuw Sloten, Park Haagseweg of NIeuwenMeer. Als zij zich aanmelden, kan de redactie dit jaar zes van hen interviewen voor het juni-nummer. NieuwSloten Nieuws is op zoek naar een vrijwilliger die voor elk nummer een cartoon of striptekening over het thema wil maken, en daarmee op de voorpagina van NSN terecht komt. 

Lees meer

Talenten gezocht!

poster NSF
In Nieuw Sloten is een groep van vijftien bewoners bezig met de voorbereidingen van de tweede editie van het Nieuw Sloten Festival. Zij vormen het festivalcomité van NSF2017 en maken van het Belgiëplein en het Kasterleepark wederom een bruisend festivalterrein.

Lees meer

Mantelzorginloop

mantelzorg
Bent u mantelzorger en heeft u een vraag of wilt u andere mantelzorgers ontmoeten? Loop dan gewoon even binnen bij de mantelzorginloop op donderdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur in Huis van de Wijk Belgiëk Hageland 117-119. 
Mocht donderdag u slecht uitkomen, dan kunt u ook op dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur terecht in Huis van de Wijk De Aker aan de Noorderakerweg 2.

Hoe mobiel is Nieuw Sloten?

NSN201606 Voorpagina

Die vraag staat centraal in het decembernummer van deze buurtkrant. En verder - traditiegetrouw - een fotoserie van winkelend publiek op het Belgiëplein. De vraag was: “Wat brengt 2017?” De redactie is na het vertrek van cartoonist Herman Geel, op zoek naar een nieuwe cartoonist/striptekenaar voor de voorpagina!

Lees meer

Website: Vensterwerk