HvdW BelgiëHuis van de Wijk België webIn de wijk Sloten, Nieuw Sloten en Park Haagseweg geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk België. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. 
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij Hageland 117-119. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk België is Mahdi Lanjri.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk België.

Training CultuurGidsen in Nieuw Sloten

cultuurgidsen.jpg

Heb jij affiniteit met kunst en cultuur? Ben je betrokken bij je buurt? En wil je zelf culturele activiteiten leren organiseren? Doe dan mee met de training CultuurGidsen! ZID Theater organiseert dit najaar de training CultuurGidsen in Huis van de Wijk België.

Lees meer

Verslag Bewonersavond (Nieuw) Sloten

Huis van de Wijk België web

Op 20 juli kwamen bewoners, stadsdeel en medewerkers Huis van de Wijk België bij elkaar om terug te blikken op het afgelopen half jaar en vooruit te blikken. Met name de wijze waarop bewoners en stadsdeel met elkaar in gesprek blijven stond in het 2e deel van deze avond centraal. Lees hier het verslag.

Lotgenotendag Samen Sterk

De maand oktober is traditioneel de borstkankermaand. Deze maand staat in het teken van bewustwording van de gevaren van borstkanker en het onderstrepen van het belang naar onderzoek. Net als vorig jaar, organiseren bewoners uit Nieuw Sloten in deze maand een speciale middag voor alle vrouwen uit Nieuw West die borstkanker hebben of hebben gehad. Lees hieronder de inspirerende brief van initiatiefnemer Fatima:

Lees meer

Huis van de Wijk België centraal in NSN-augustusnummer

NSN201704 Voorpagina
Er is altijd wat te doen in het Huis van de Wijk België. De redactie heeft uit de meer dan 50 activiteiten die er wekelijks plaatsvinden zes uitgekozen voor een interview. Maar ook andere lessen en clubs krijgen aandacht. Zoals de training Cultuurgids die de ZIDacademie vanaf oktober organiseert. 

Lees meer

NieuwSloten Nieuws zoekt talent voor het zomerfestival

NSN201703 Voorpagina
In dit nummer - niet te missen op de voorpagina - de eerste cartoon van onze nieuwe cartoonist Dave Lenz. Traditiegetrouw ook dit jaar een nummer met zes interviews van ZZP’ers in de wijk. Zes gewone buurtgenoten, soms met ongewone beroepen en in elk geval met een bijzonder eigen verhaal! Daarnaast diverse uitnodigingen en oproepen. 

Lees meer

Website: Vensterwerk