logo HvdW Belgie blauw vierkantHuis van de Wijk België webIn de wijk Sloten, Nieuw Sloten en Park Haagseweg geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk België. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied.
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij Hageland 117-119. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk België is Mahdi Lanjri.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk België.

Sport, fitness en buitenspelen in Nieuw Sloten

NSN2018 02 voorpagina
In dit nummer staan de onderwerpen sport, fitness en buitenspelen centraal. Voor ‘buitenspelen’ hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de ‘journalisten van het Kinderpersbureau ‘Nieuws Sloten’. Op de voorpagina staat ook en oproep voor muziek- of zangtalent uit Nieuw Sloten en Park Haagsewijk om op 14 juli te komen optreden op het Nieuw Sloten Festival 2018. 

Lees meer

Nationale Pannenkoekdag

pannenkoekAlgemeen2
Op 16 maart is het Nationale Pannenkoekdag!
Iedereen heeft wel een eigen favoriete pannenkoek. Van zoet tot hartig, typisch Nederlands of een pannenkoek uit een andere cultuur.

Lees meer

Voorkómen van woninginbraak

NSN201801 voorpagina

In dit nummer van NieuwSloten Nieuws treft u veel informatie aan om kans op woninginbraak te beperken. Van beter hang-en-sluitwerk, tot WhatsApp buurtpreventie. Daarnaast al een vooraankondiging voor het Nieuw Sloten Festival op 14 juli 2018 met een oproep voor vrijwilligers voor de organisatie. En de redactie is op zoek naar een nieuwe redacteur. 

Lees meer

Vrijheidsmaaltijd

vrijheidsmaaltijdxparrafb2

Lees meer

Kook excursie

Sinds een jaar organiseert buurtbewoner Marlies op vrijdagmiddagen de vegetarische eet- en kookclub in Huis van de Wijk België. In een periode van tien weken kunnen buurtbewoners met elkaar recepten bedenken, boodschappen doen, vegetarische gerechten maken en daarna gezellig samen tafelen. Een aantal keren gebeurt dit onder leiding van een kok. Eén keer in de tien weken gaat de club op excursie. 

Maza

Lees meer

Website: Vensterwerk