logo HvdWEW transpPluspuntIn Geuzenveld geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs op de Albardakade 5-7 (PlusPunt). Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Geuzenveld is Ahmed Afkerin.

Help jij vluchtelingen op weg in Nieuw-West?

IMG 62488In het Asielzoekerscentrum aan de Willinklaan in Amsterdam zijn Combiwel en Eigenwijks samen met Refugee Company verantwoordelijk voor activiteitenruimte en Coffeebar 5, Coffee Connect. Naast de activiteitenruimte zijn Combiwel en Eigenwijks tevens verantwoordelijk voor de activatie van de bewoners van het Asielzoekerscentrum. Dat betekent dat we de bewoners van het AZC kennis willen laten maken met de buurt waarin zij wonen en dat zij mee gaan doen in Amsterdam. Om dit te kunnen doen zoeken wij (vrijwillige) Wijkambassadeurs. Buurtbewoners die kennis hebben van Amsterdam Nieuw-West en nieuwkomers willen helpen bij het vinden van een plek in de buurt, bijvoorbeeld door ze te begeleiden naar activiteiten en voorzieningen in het stadsdeel.

Lees meer

Deelnemers gezocht voor omwonendenoverleg AZC

Willink0486Het COA stelt op iedere opvanglocatie (Asielzoekerscentrum) een overlegcommissie in, het zogenaamde omwonendenoverleg. Het omwonendenoverleg wordt gewoonlijk al in een vroeg stadium opgericht, nog voor er sprake is van bewoning van de opvanglocatie. Omdat de gelegenheid voor omwonenden om zich hiervoor op te geven, tijdens de informatiebijeenkomsten in sporthal Ookmeer en in het Tuinstadhuis, al enige tijd geleden plaatsvonden bieden wij de omwonenden opnieuw de gelegenheid zich op te geven.

Lees meer

Kerstmarkt AZC

kerstmarktOp 21 december wordt er een kerstmarkt georganiseerd buiten voor het AZC aan de Willinklaan. We hebben kramen waar mooie spullen worden verkocht zoals beschilderd glaswerk en tweedehands kleren. Ook hebben we kramen met heerlijk eten van over de hele wereld zoals hapjes en zoetigheden uit Venezuela, Curacao, Irak en Mali. Natuurlijk is dit ook de plek waar je waardevolle ontmoetingen kunt hebben. We nodigen je graag uit om van 13:00 tot 18:00 uur langs te komen. Mocht je op de één of andere manier een bijdrage willen leveren kun je contact met ons opnemen via azc@eigenwijks.nl.

Kinderjury Geuzenveld

DOE MEE MET DE KINDERJURY

Wil je ook je mening geven over Geuzenveld? Hoe schoon is deze wijk eigenlijk? Wil je een presentatie geven voor het Stadsdeel? Doe mee met de Kinderjury aanstaande woensdag!

Website: Vensterwerk