logo HvdWEW transpPluspuntIn Geuzenveld geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs op de Albardakade 5-7 (PlusPunt). Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Geuzenveld is Ahmed Afkerin.

Het PlusPunt zoekt een vrijwillige administratieve kracht

NotulerenBewoners van Geuzenveld zijn erg betrokken bij hun wijk. Er wordt in de buurt dan ook veel overlegd met elkaar. Vanuit het Huis van de Wijk Geuzenveld worden verschillende van die overleggen ondersteund. Daarom zijn we nu op zoek naar een vrijwilliger, die goed is in administratieve taken, maar die voornamelijk goed kan notuleren tijdens vergaderingen van de regiegroep en het Buurtpanel.

Lees meer

Winterevenement Geuzenveld

Kerstmarkt Lambertus Zijlplein 2014 Shirley Brandeisfotografie 15
Het Winterevenement komt er aan! Het evenement zal gehouden worden in het weekend van 17 en 18 december van 12.00 tot 17.00 uur op het Lambertus Zijlplein.

Lees meer

Stage lopen in het Pluspunt

stage lopen in PP

Onze baliemedewerker Selma laat Esmegul kennismaken met het werken achter de balie. Esmegul is een stagiaire die op deze manier kennismaakt met de praktijk in het kader van haar studie aan het ROC, waar zij de richting Administratie volgt. Sommige onderdelen vindt Esmegul nog spannend, maar door haar positieve en leergierige houding komt het allemaal goed!

Samen leven. Hebben ‘wij‘ elkaar nodig?

laathetvantweekantenkomen
Dinsdag 18 april houdt de Interculturele Werkgroep “Laat het van Twee kanten Komen” een Kringgesprek. Dit vindt plaats om 19.30 uur in het Pluspunt, Albardakade 5 in Geuzenveld. Op deze avond gaan de aanwezigen in gesprek met Rasit Bal, voorzitter van het landelijke Contactorgaan Moslims Overheid.

Lees meer

Radicalisering...waar hebben we het eigenlijk over?

Radicalisering

Op vrijdag 18 november organiseert de Turks Nederlandse Vriendschapsstichting Kumbet een discussieavond over radicalisering. Sandra Doevendans, Münire Manisa en Roemer van Oordt gaan onder leiding van Mehmet Uygun met elkaar in discussie. Het programma start om 19 uur met een soepmaaltijd. Adres: Nicolaas Ruijchaverstraat 4. Voor meer informatie klik hier.

Begrijp jij het Midden Oosten nog?

laathetvantweekantenkomen

Donderdag  17 november zal Hans Luiten een boeiend verhaal vertellen over het Midden Oosten. Hij geeft een beamerpresentatie, een toelichting daarop en daarna is er ruimte voor gesprek De vreselijke gebeurtenissen van vandaag en de grote verdeeldheid in het Midden Oosten zijn voor veel mensen onbegrijpelijk.

Lees meer

Website: Vensterwerk