logo HvdWEW transpPluspuntIn Geuzenveld geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs op de Albardakade 5-7 (PlusPunt). Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Geuzenveld is Ahmed Afkerin.

Straat en zwerfvuil, bron van Ergernis?!

Werkgroep.Afval“Waar maak je je druk om”, “Ik betaal toch belasting”, “Ik ga toch niet de rommel van een ander opruimen”, “De Gemeente ruimt het toch op”, “Ik heb wel andere zorgen aan m’n kop”, En trouwens waar bemoei je je mee”. Dit zijn nog maar een paar reacties die je vaak te horen krijgt wanneer je met buurtgenoten spreekt over het afvalprobleem op de straten van Geuzenveld. Nog daargelaten de vele non-verbale, maar soms ook onbeschofte reacties van sommige medebewoners.

Lees meer

Initiatieven voor het AZC

759345946 1a3f0042Sinds enkele weken is het nieuwe asielzoekerscentrum op de Willinklaan geopend. Om het verblijf van de bewoners, die in een vervelende situatie zitten, zo aangenaam mogelijk te maken worden er verschillende initiatieven opgestart. Nieuw initiatieven zijn echter meer dan welkom. Heeft u leuke ideeën of wilt u zich op een andere manier nuttig maken voor het AZC mail dan naar azc@eigenwijks.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Reclaim the Seeds Geuzenveld

Webp.net resizeimage

Trots op de Fruittuinen van West! Een grote landelijke beurs in Geuzenveld. Maak van deze gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen: ze gooien de deuren open, bieden rondleidingen en vertellen wat de Fruittuinen van West allemaal te bieden heeft.

Vrouwendag

Vrouwendag 2018

Vrouwen uit Geuzenveld opgelet! Aanstaande donderdag is het Internationale Vrouwendag; dé dag om het vrouw-zijn met elkaar te vieren. Vanaf 12.00 uur bent u welkom in het Huis van de Wijk. Het belooft een heerlijke verwenmiddag te worden.

Lees meer

Nieuwe Flyer Telefooncirkel

flyer telefooncirkel digiflyer page 001

Onze welbekende, geliefde Telefooncirkel heeft inmiddels een nieuwe flyer. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen te kunnen bereiken die hier behoefte aan hebben. Dagelijks een telefoontje ontvangen; wat is er nou mooier dan dat? 

Lees meer

Website: Vensterwerk