logo HvdWEW transpPluspuntIn Geuzenveld geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Ook het Wijksteunpunt Wonen en de computerlessen van Digiwijks vindt u in het Huis van de Wijk. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs op de Albardakade 5-7 (PlusPunt). Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Geuzenveld is Ahmed Afkerin.

Week van de Dialoog

Gecombineerde Flyer Gvld Slm 2017 1

Houdt u ook van een goed gesprek? Meld u dan zo snel mogelijk aan voor een dialoogtafel in de Honingraat en/of in het PlusPunt. Er zijn slechts acht plekken per tafel beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Dag van de Mantelzorg Geuzenveld-Slotermeer

Gecombineerde Flyer Dag van de Mantelzorg 2017 1

Zorgt u al lange tijd?

Zorgt u al lange tijd voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit uw omgeving? Uw partner, ouder of kind of een ander familielid, vriend of kennis? In Nieuw-West zijn er ongeveer 9.000 mensen die, net als u, ook mantelzorger zijn.

Lees meer

Buitenspeeldag in Geuzenveld

buitenspeeldag gvld
Op woensdag 14 juni is het weer zo ver: de jaarlijkse buitenspeeldag. Op verschillende locaties in Nieuw-West vinden allerlei activiteiten plaats omtrent buitenspelen. In Geuzenveld is er van 14.00 tot 17.00 uur bij Huis van de Wijk het PlusPunt van alles te doen.

Lees meer

Website: Vensterwerk