Sinds 8 oktober 2018 is De Serre onze thuisbasis - Pieter Calandlaan 258-A. U bent daar van harte welkom op ma t/m vr van 9 tot 17 uur!

logo HvdWEW transpPluspuntIn Geuzenveld geeft Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs op de Albardakade 5-7 (PlusPunt). Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk Geuzenveld is Ahmed Afkerin.

Yogagroep Geuzenveld zoekt leden

Literaire Yoga

Wilt u ook ontspannen het weekend in? Kom dan naar de literaire Yoga op vrijdagavond in het PlusPunt. U hoeft geen houdingen uit te voeren, maar komt om over het gedachtegoed in gesprek te gaan!

Burendag Geuzenveld

Burendag Uitnodiging page 002

Volgende week is het Burendag! Komt u ook voor een kopje koffie of thee in het PlusPunt tussen 10.00 en 12.00 uur? Graag tot dan!

Weggeefmarkt AZC

xxlselect franse marktkraam compleet dak blauw witOp 11 augustus wordt er voor de bewoners van het Asielzoekerscentrum (AZC) in Amsterdam een groot zomerfeest georganiseerd. Eén van de activiteiten is een weggeefmarkt. Heb je spullen over waar je de bewoners van het AZC blij mee wilt maken kun je die doneren bij ontmoetingsruimte en Coffeecafé 5 op het terrein van het AZC (Willinklaan 3-5 Amsterdam). Spullen kunnen alleen gebracht worden op donderdag 9 augustus tussen 16.00 en 20.00 uur en op vrijdag 10 augustus tussen 12.00 en 18.00 uur. 

Lees meer

Bewonersavond Geuzenveld

Bewonersavond

Op donderdag 18 oktober is er een Bewonersavond in Het PlusPunt. Bent u benieuwd wat er in het Huis van de Wijk eigenlijk allemaal gebeurt? Wat er allemaal met het wijkbudget gedaan wordt en hoe dat in zijn werk gaat? Kom vooral eens langs om daar met ons over in gesprek te gaan of om inspiratie op te doen voor volgende initiatieven.

KNNV minicursus Dagvlinders herkennen

vlindertje

Welke vlinders zie je in jouw tuin of park? Hoe weet je of er een atalanta of dagpauwoog op de vlinderstruik zit? Als je weet waar je op moet  letten is het herkennen van vlinders helemaal niet zo moeilijk.

Lees meer

Website: Vensterwerk