logo HvdW De Aker blauw vierkantaker badje 2 SmallIn de wijk De Aker geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk De Aker. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. 
Heeft u zin om een activiteit te organiseren? U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. Hier leest u hoe dat werkt.
Klik hier voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Kom gerust eens langs bij de Noorderakerweg 2. Uw contactpersoon voor het Huis van de Wijk de Aker is Yvonne Spruit.

Klik hier voor een overzicht van activiteiten in het Huis van de Wijk de Aker.

Herdenking Joop Woortmanplein

Joop

Ook dit jaar weer een prachtige Herdenking bij het Verzetsmonument op het Joop Woortmanplein in De Aker. Met speciale aandacht voor de kinderen. Waarvan Joop Woortman er zoveel heeft weten te redden in de Tweede Wereldoorlog. Klik hier voor een foto impressie van Fotoclub Impact. (foto: Corrie Groen)

Herdenking in De Aker

FLYERA6 joopwoortman
Op 4 mei vindt een Herdenking plaats bij het Verzetsmonument op het Joop Woortmanplein, tegenover de Trijn Hullemanlaan 69 in De Aker. Voorafgaand aan de Herdenking is er een Stille Tocht vanaf het Huis van de Wijk De Aker aan de Noorderakerweg 2 naar het monument. 

Lees meer

Website: Vensterwerk