Bewonersavond (Nieuw) Sloten

De regiegroep (Nieuw) Sloten organiseert op maandagavond 18 december een bewonersavond om terug te blikken op 2017. Vele bewoners, jong en oud, hebben zich afgelopen jaar ingezet voor hun wijk. Diverse activiteiten zijn georganiseerd: sporten, samen koken, een buurtfestival, leren programmeren voor jongeren en nog veel meer!

Lees meer

Culturade Nieuw Sloten: onze wereld, jouw wereld

Culturade Nieuw Sloten is een vrolijk festival dat de CultuurGidsen van Nieuw Sloten hebben georganiseerd. Hoe ze zoiets moeten organiseren, hebben ze geleerd in de tienweekse training van ZID Theater. Tijdens deze training tot CultuurGids hebben ze hun talenten ontdekt en ontwikkeld.

Lees meer

De Biobende

biobende

Elke tweede zaterdag van de maand komt natuurclub de Biobende bijeen. Van 10.00 tot 13.00 uur organiseren we leerzame buitenactiviteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Onder supervisie van twee medewerkers kunnen de kinderen onder meer hutten bouwen, houthakken, waterdiertjes onderzoeken, vuurtje stoken, kruidenthee maken, brood bakken boven het vuur en meer.

Lees meer

Laatste Geluksdisco van 2017

flower
Dansen tot we niet meer kunnen! Vrijdag 24 november is alweer de laatste Geluksdisco van 2017. Tussen 20.00 en 02.00 uur is iedereen welkom in Westside om te swingen met Dj Apollo. Verder is het tijd voor bubbels, zalige pasteitjes en terugblikken. Dit alles voor de sympathieke entreeprijs van 2 euro.

Lees meer

Penningmeester gezocht!

dagobert op geldzak

Na twaalf jaar lang onze kundige steun en toeverlaat te zijn geweest op financiën, heeft onze penningmeester besloten om zich op andere zaken in het leven te richten. Het Dagelijks Bestuur van Eigenwijks is dus op zoek naar een penningmeester. Klik hier voor de vacaturetekst.

Kunstmarkt Hippe Heks

Flyer Kunstmarkt 1

Komt u ook op zaterdag 9 december naar de Honingraat voor een kunstmarkt in winterse sferen? Kunstig Nieuw-West wordt tentoon gesteld, er zijn workshops (van onder andere het StreetArt Museum) en verschillende heerlijkheden te proeven. Dit wil u niet missen!

Sint in Slotermeer

23659611 314038509112050 8030176162926966122 n

Sinterklaas rijdt ook dit jaar niet stilletjes voorbij! Op woensdag 29 november zal hij samen met zijn pieten de Honingraat verblijden met een bezoekje. Van 14.30 - 16.30 zullen er verschillende activiteiten plaats vinden zoals pepernoten bakken met VoorUit, knutselen met de knutselpieten, luister naar een Sinterklaasverhaal in de OBA-Slotermeer, en leuke oud-Hollandse spelletjes! Geniet ondertussen van een lekker glaasje limonade van Coffeemania Plein. Kinderen kunnen zich op de dag zelf vanaf 14.00 inschrijven bij de balie van de Honingraat voor de activiteiten. Kom op tijd, want vol=vol. 

Salsa in De Honingraat

Salsa
Je bent welkom op onze cursus Salsa waar je kunt kennismaken met Salsa Cubaanse L.A.-Stijl, Bachata en Merenque. Ook zonder partner kun je deelnemen en mannen zijn natuurlijk meer dan welkom. De cursus is doorlopend en tussentijds instromen is mogelijk.

Lees meer

Website: Vensterwerk