Sinds 8 oktober 2018 is De Serre onze thuisbasis - Pieter Calandlaan 258-A. U bent daar van harte welkom op ma t/m vr van 9 tot 17 uur!

Zaalverhuur Jan Tooropstraat

Wilt u ...

...vergaderen in een gemoedelijke omgeving?  Een teamdag houden in een ongedwongen sfeer? Een workshop organiseren waarbij u van alle gemakken bent voorzien? Of zoekt u een plek voor een wekelijks spreekuur in de buurt? Het kan bij ons allemaal.

Eigenwijks heeft twee prettige vergaderruimtes beschikbaar aan de Jan Tooropstraat 6 in Slotervaart. Ons kantoor is laagdrempelig, het personeel is gastvrij en flexibel en onze prijzen zijn betaalbaar. En de koffie staat altijd klaar! Trouwens, Eigenwijks is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto; het ligt dichtbij station Lelylaan en de ringweg A10. Komt u met de auto, dan moet u er wel rekening mee houden dat u parkeergeld moet betalen van 9 tot 19 uur op werkdagen en op zaterdag. Komt u op de fiets, dan is dat voor u natuurlijk niet van toepassing...

Hoytemazaal
hoytemazaal

hoytemazaal
Deze sfeervolle zaal op de Jan Tooropstraat 6 biedt plaats aan maximaal 15 personen en is vooral 's avonds beschikbaar.

De zaal is uitgerust met een flip-over, TV met video en DVD; beamer en laptop zijn op aanvraag beschikbaar.

De huurprijs bedraagt € 50 per dagdeel (in het weekend € 75), inclusief het gebruik van koffie en thee. Voor het gebruik van beamer en/of laptop brengen wij € 15 per apparaat in rekening. Gebruik van WIFI is gratis.

Heeft u nog andere wensen? Aarzel niet en bel ons. Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u bellen met ons secretariaat: 020 346 06 70. 
Klik hier om de Hoytemazaal te reserveren.

 Joop Beijerzaal
Joop BeijerzaalDe Joop Beijerzaal, gelegen aan de Jan Tooropstraat 6,  is een gezellige, luxe zaal, waar een kleiner gezelschap zich onmiddellijk thuis voelt. De zaal is geschikt voor groepen tot 30 personen in vergaderopstelling; in bioscoopopstelling is er plaats voor maximaal 40 personen. Aangepast aan de activiteit die u voor ogen heeft (een plenaire vergadering, een workshop, een training, een bijeenkomst...) , kunnen de stoelen en tafels op verschillende manieren worden opgesteld. De zaal is voorzien van projectiescherm. Beamer en/of laptop zijn op aanvraag beschikbaar. 

Het gebruik van de Joop Beijerzaal kost € 75 per dagdeel (in het weekend € 100), inclusief het gebruik van koffie en thee. Voor het gebruik van beamer en/of laptop brengen wij € 15 per apparaat in rekening. Gebruik van WIFI is gratis.

Heeft u nog andere wensen? Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kunt u bellen met ons secretariaat: 020 346 06 70.

Klik hier om de Joop Beijerzaal te reserveren.

 

Website: Vensterwerk