Programma ‘Gezondheidsambassadeurs’

gezondheidsambassadeurs

gezondheidsambassadeurs

Fotografie W. Hekman

In het programma ‘Gezondheidsambassadeurs’ zetten actieve ouders en bewoners zich in als ambassadeurs voor een gezondere wijk en betrekken hier andere bewoners bij. De ambassadeurs nemen deel aan diverse leuke workshops, waarin zij kennis krijgen over een gezondheid, samen een visie voor de buurt ontwikkelen en verschillende gezonde acties voor de buurt bedenken en uitvoeren.

Tijdens de laatste bijeenkomst ontvangen de ambassadeurs een certificaat. De ambassadeurs blijven actief in hun buurt, ze organiseren bijvoorbeeld sportactiviteiten, geven workshops of bieden gezonde catering aan. 

Data:
Het programma bestaat uit een serie bijeenkomsten en activiteiten voor een half jaar van september 2017 tot maart 2018. De bijeenkomsten vinden plaats in Slotervaart, er zijn 7 bijeenkomsten in het najaar en een afsluitende bijeenkomst op 01/03/2018.

Ook ambassadeur worden? Neem contact op met:  
Karin Kauw van Eigenwijks: karin@eigenwijks.nl of 06-33319686.

Meer informatie
Dit programma is een samenwerking tussen Dream Support en Eigenwijks, in opdracht van Stadsdeel Nieuw-West en de aanpak ‘Zo Blijven wij Gezond’. Voor meer informatie zie www.dreamsupport.nl en www.eigenwijks.nl of like de facebookpagina’s ‘Eigenwijks’ en ‘Op Gezonde Tour’ voor tips en informatie.

Website: Vensterwerk