logo HvdW transpIn Slotervaart zijn twee Huizen van de Wijk:
Slotervaart noord, uitgevoerd door Samen Wonen Samen Leven
Slotervaart zuid, uitgevoerd door Combiwel

Ruimte huren?

meervoud

Zoekt u een ruimte om te vergaderen, een workshop te houden of een bijeenkomst met uw huurdersvereniging? In Het Meervoud op het August Allebéplein zijn daarvoor ruimtes te huur.

Lees meer

Gezondheidsambassadeurs in actie!

Bloemenpraattuin2
Afbeelding Studio Michel Marie
Begin 2017 zijn bijna 40 bewoners uit Geuzenveld, Slotermeer en Osdorp gestart met het traject voor gezondheidsambassadeurs. Voor de zomervakantie presenteerden zij hun plannen voor een gezondere wijk aan elkaar. 

Lees meer

Gezondheidsambassadeurs gezocht in Slotervaart

doemee orig 002
Wil jij meer leren over gezondheid en je inzetten voor een gezondere wijk? Dan is de rol van gezondheidsambassadeur echt wat voor jou!  Je leert meer over verschillende aspecten van gezondheid en onderzoekt de gezondheid van jouw wijk. Daarnaast ontwikkel je samen met anderen een eigen plan voor een gezondere wijk.

Lees meer

De Biobende

biobende

Elke tweede zaterdag van de maand komt natuurclub de Biobende bijeen. Van 10.00 tot 13.00 uur organiseren we leerzame buitenactiviteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar.
Onder supervisie van twee medewerkers kunnen de kinderen onder meer hutten bouwen, houthakken, waterdiertjes onderzoeken, vuurtje stoken, kruidenthee maken, brood bakken boven het vuur en meer.

Lees meer

Er is weer een Eigenzinnig

voorpagina juni 2017
Sociale innovatie is onze tweede natuur. We zijn groter dan ooit, blijven leren en betreden continu ongebaande paden. Ons doel blijft altijd hetzelfde: bijdragen aan een plezierig Amsterdam Nieuw-West voor iedereen vanuit wat bewoners beweegt.

Lees meer

Eigenwijkspagina Westerpost

Voorpagina
Op woensdag 14 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Waar je in Nieuw-West lekker kunt spelen lees je op onze pagina in de Westerpost. Een nieuwe collega stelt zich voor, er worden vrijwilligers gezocht voor onder andere het Nieuw Sloten Festival en wordt jij Gezondheidsambassadeur in Slotervaart? Klik hier om de hele pagina te lezen. 

Website: Vensterwerk