logo HvdW transpIn Slotervaart zijn twee Huizen van de Wijk:
Slotervaart noord, uitgevoerd door Samen Wonen Samen Leven
Slotervaart zuid, uitgevoerd door Combiwel

Eigenwijks is actief in Slotervaart op het gebied van Wijksteunpunt Wonen, Digiwijks en diverse activiteiten, zoals het jaarlijkse Rembrandtparkfestival. Daarnaast zijn er tal van bewonersgroepen uit Slotervaart die gebruik maken van de faciliteiten van ons gebouw aan de Jan Tooropstraat 6.

Here We Are - Liefde 

Zid theater

ZID maakt zich nu op voor de grande finale Here We are – Liefde in Stadsschouwburg Amsterdam waar alles samenkomt: theater, muziek, dans en boeiende gesprekken.

Lees meer

Nieuw seizoen Open Club

logo Open Club
Op 9 januari start de Open Club weer op maandagmiddag. Ook dit seizoen weer een veelzijdig programma. Wilt u weten wat er allemaal komt, klik hier voor het hele programma.

 

Levensboeken

levensverhalen
De levensboeken zijn prachtige verhalen van bewoners uit Nieuw-West en prachtig opgetekend door de schrijvers. De grote motor achter dit mooie project is Joke Veltkamp. Wilt u deze boeken lezen? Dat kan, bij Eigenwijks in de Jan Tooropstraat 6 liggen ze voor u klaar. U kunt ze lenen en daar weer terug brengen. Dus……. van harte welkom om kennis te nemen van de bijzondere ervaringen van bijzondere bewoners van ons Stadsdeel.

Nieuwjaarsreceptie

NieuwjaarsreceptiePNG

We nodigen iedereen van harte uit om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk om elkaar te ontmoeten en te spreken in de gezellige foyer van de Meervaart, Meer en Vaart 300. 
Wees van harte welkom op woensdag 4 januari van 17.00 tot 19.00 uur!

Laatste voorstelling Tuinstadtheater

Deining
Op 10 november 2016 speelt het Tuinstadtheater voor de allerlaatste keer. In de Meervaart wordt dan het stuk Deining opgevoerd.

Het Tuinstadtheater begon rond de eeuwwisseling als actietheater naar aanleiding van de stedelijke vernieuwing in Nieuw-West, maar heeft in de loop van de jaren een divers aanbod aan stukken op de planken gebracht, de laatste jaren in nauwe samenwerking met componist/musicus Jan-Paul van Spaendonck. Al met al enkele tientallen succesvolle uitvoeringen, meestal in de Meervaart, maar ook in andere Amsterdamse theaterzalen en huizen van de wijk.

Lees meer

Website: Vensterwerk