Vrijwilligers gezocht voor De Honingraat

Balie HR

Balie HR

Zorg jij er samen met Shilan, Jos, Richard, Inge en Ahmed voor dat iedereen zich welkom voelt in het Huis van de Wijk Slotermeer? Eigenwijks is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team beheer op deze locatie komen versterken.

Eigenwijks is een bewonersorganisatie in Nieuw-West. We zijn een kleine organisatie met ongeveer 30 mensen in dienst. Het Huis van de Wijk Slotermeer is een plek waar alle bewoners van Slotermeer terecht kunnen voor (het organiseren van) een leuke activiteit, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. De medewerkers van Eigenwijks en vrijwilligers werken samen aan een gastvrije plek waar alle bewoners van Slotermeer zich welkom voelen.

Wat ga je doen?

Als gastvrouw of –heer ontvang je bezoekers en gebruikers en wijst ze de weg. Je bent het eerste aanspreekpunt en opent de activiteitenruimtes en spreekkamers. Je ondersteunt groepen bij het klaarzetten van koffie, thee, tafels, stoelen en andere benodigdheden. Je zorgt ervoor dat gebruikers zorgvuldig omgaan met de ruimtes en deze weer netjes achterlaten. Je signaleert eventuele knelpunten of gebreken, lost deze op of geeft ze door aan de medewerkers van Eigenwijks. Je verricht je werkzaamheden volgens een maandelijkse rooster.

Wat vragen we?

Minimaal VMBO werk- en denkniveau, goede Nederlandse taalvaardigheid, sociaal vaardig, klantgerichte en toegankelijke houding en bij voorkeur bereidheid om ook ’s avonds te werken.

Wat bieden wij?

Leuk vrijwilligerswerk in een open en vriendelijke omgeving. Je werkt in een klein gezellig team, leert de wijk beter kennen en vergroot je netwerk. Je krijgt een vrijwilligerscontract en een kleine vergoeding. De werktijden zijn van 8.30 uur tot 14.00 uur, van 17.00 tot 22.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, in overleg met de operationeel coördinator.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Rachid Alla op 06 33319685 of mail naar rachid@eigenwijks.nl.

Website: Vensterwerk