Hardlopers voor de Herdenkingsloop Gezocht

carillon 4045

carillon 4045

Op 4 mei herdenken we gezamenlijk alle slachtoffers van verschillende oorlogen. Ook in Nieuw-West zullen er om 20.00 uur ceremonies zijn bij verschillende herdenkingsplekken. Traditiegetrouw vindt vooraf de Herdenkingsloop plaats tussen de drie bijeenkomsten van Meer en Vaart, Sierplein en Plein ’40-’45.

Je kunt hardlopen langs alledrie deze locaties (een tocht van ongeveer 8,5km). Op elke locatie start een hardloopgroep voorafgaand aan de herdenking, waarna de deelnemers de overige locaties met rozen zullen aandoen. Je komt weer terug op de plek waar je bent begonnen en kan dan daar de ceremonie bijwonen. Een unieke manier om met elkaar het verleden te herdenken.

Hardlopers zijn meer dan welkom. De loop start vrijdag 4 mei om 18.30 uur en komt aan om 19.45 uur. Daarna vangen de herdenkingen in Nieuw-West aan. Deelname is gratis. Bovendien ontvangt iedere loper een uniek t-shirt van de herdenkingsloop. Geef je op voor 7 april; vol is vol. Aanmelden kan per mail: ellensomsen@hetnet.nl. Vermeld tevens vanaf welke locatie je het liefst wilt vertrekken (Meer en Vaart, Sierplein of Plein ’40-’45) en de maat van je shirt. Voor vragen bel of mail Ellen Somsen 06 28620820.

Website: Vensterwerk