Sinds 8 oktober 2018 is De Serre onze thuisbasis - Pieter Calandlaan 258-A. U bent daar van harte welkom op ma t/m vr van 9 tot 17 uur!

Laatste Geluksdisco van 2017

flower

flower

Dansen tot we niet meer kunnen! Vrijdag 24 november is alweer de laatste Geluksdisco van 2017. Tussen 20.00 en 02.00 uur is iedereen welkom in Westside om te swingen met Dj Apollo. Verder is het tijd voor bubbels, zalige pasteitjes en terugblikken. Dit alles voor de sympathieke entreeprijs van 2 euro.

 Achter de draaitafel vinden we deze keer Aryan Baktash, bekend als Dj Apollo. Hij woont al jaren in Slotermeer en toonde al vaker zijn moves en draaikwaliteiten op de Geluksdisco. Zijn Perzisch bloed gaat namelijk écht sneller stromen van muziek. Dj Apollo draaide al avonden aan elkaar toen er alleen nog cassettebandjes bestonden en verheugt zich erop om iedereen te laten swingen op muziek van alle stijlen. Hij bouwt de avond op vanaf de jaren ‘50 tot en met vandaag. We beginnen met swingende rock ’n roll en eindigen met stevige club en dance beats.

Tijd voor bubbels
Op deze laatste disco van 2017 is het om 23.00 uur tijd voor een heel speciaal optreden. Laat je verrassen en bubbel mee met Dorèndel, Dieuwertje en Mario.
De avond is ook bedoeld als evaluatie-moment. In het speciaal daarvoor ingerichte bargedeelte vragen we jullie om feedback: wat vind je mooi, leuk of lollig aan de disco? Wat vind je dat er anders kan? Schilder, teken of beschrijf je feedback op creatieve wijze op grote vellen papier.

Pasteitjes van Kook-Oma
Hapjes komen deze keer van Kook-Oma Claudia Faiman. Zij woont al 24 jaar in Slotermeer, waar ze 5 kinderen grootbracht die haar gelukkig maakten met 9 kleinkinderen. En allemaal kijken ze op hun verjaardag naar oma Claudia. Deze kanjer kruipt dan achter haar fornuis en oven en verwend iedereen met diverse zelfgemaakte lekkernijen. Claudia komt graag op de Geluksdisco en wil daarom deze keer iedereen trakteren op haar zalige pasteitjes. Ze maakt twee varianten: vega en met kip. Dat wordt smullen!

Daghap Roti
Westside chef Loyd kookt deze keer een zalige Roti. Vanaf 18.30 uur kun je voor 7,50 euro genieten van de daghap. De hele avond zijn er uiteraard ook weer drankjes verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen: zalige speciaalbiertjes, lekkere wijnsoorten en natuurlijk ook diverse soorten fris en tappils.

Waar & wanneer?
Westside Slotermeer
Burgemeester De Vlugtlaan 125 - Amsterdam
Vrijdag 24 november, 20.00 - 02.00
Entree 2 euro
Vanaf 18.30 uur: Roti voor € 7,50

Website: Vensterwerk