1604 Westerpost april 2016Elke maand publiceert Eigenwijks een dubbele pagina in de Westerpost. De zogenaamde Pagina Eigenwijks .Hierin doen wij verslag van onze activiteiten met bewoners en doen wij aankondiging van komende activiteiten waar Eigenwijks bij betrokken is. Actueel, helder en de moeite waard om te lezen!  De Pagina Eigenwijks verschijnt 11 x per jaar in de Westerpost telkens op de laatste woensdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus).
De redactie bestaat uit: Lieke Mensink, Marleen Bressinck, Hans van Deelen en Nathan Ririhena.

Onderstaand kunt u de digitale edities bekijken of downloaden.

Eigenwijks in de Westerpost

cover Wp

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en daar besteden vele organisaties in Nieuw-West natuurlijk aandacht aan. Het Buurtcollege en het PlusPunt zijn op zoek naar vrijwilligers. Bij de Hippe Heks kunt u Hatha Yoga doen en bij de Open Club staat er elke maandagmiddag een leuke activiteit op het programma.Lees dit en veel meer op de pagina's van Eigenwijks in de Westerpost. Klik hier voor de krant!.

Eigenwijkspagina Westerpost

Voorpagina
Op woensdag 14 juni is het Nationale Buitenspeeldag. Waar je in Nieuw-West lekker kunt spelen lees je op onze pagina in de Westerpost. Een nieuwe collega stelt zich voor, er worden vrijwilligers gezocht voor onder andere het Nieuw Sloten Festival en wordt jij Gezondheidsambassadeur in Slotervaart? Klik hier om de hele pagina te lezen. 

Pagina Eigenwijks januari

Westerpostjanuari 2017
Wat gebeurt er weer veel in Nieuw-West! Een nieuw digitaal platform, WijZijnNieuwWest.nl, er wordt gekookt, verbouwd, les gegeven, prachtige schilderijen en boeken gemaakt, te veel om op te noemen. U kunt hier alles over lezen op onze pagina in de Westerpost. Lees de pagina hier online. 

April-pagina Westerpost

1604 Westerpost april 2016

Mohammed komt het team van Huis van de Wijk Slotermeer versterken. Het Wijksteunpunt Wonen legt uit hoe het nou zit met de WOZ waarde en hoe die tegenwoordig van invloed is op huurprijzen en Nieuw Sloten maakt zich op voor een eigen fesitval. De Westerpost verschijnt een dagje eerder vanwege Koningsdag en onze maandelijkse pagina dus ook. Maar hij staat, zoals altijd, weer boordevol met de laatste ontwikkelingen. Lees hem ook online!

Lees meer

Eigenwijkspagina in de Westerpost

WP EW cover jan

Voor mantelzorgers in Geuzenveld en Slotermeer start een cursus 'Ontspannen voor mantelzorgers". Daarnaast kunt u ook deelnemen aan het Mantelzorgtrefpunt. Eigenwijks is op zoek naar docenten voor het Buurtcollege maar ook naar Wijkambassadeurs die vluchtelingen op weg willen helpen in Nieuw-West. En zowel het Ecu-collectief als het festivalcomité van het Nieuw Sloten Festival zoeken nieuwe leden. Klik hier om de pagina's te lezen.

Eigenwijkspagina maart

1703 Westerpost Pagina 1
Op onze pagina in de Westerpost van woensdag 29 maart weer veel informatie. Dit keer onder andere over de herdenkingen op 4 mei in Nieuw-West, een Buurtboekenkast op de Jan Tooropstraat 6 en de zoektocht naar gezondheidsambassadeurs. Om de hele pagina te lezen klik hier. 

Onze pagina in de Westerpost

1611Westerpost Page 1
Op onze pagina van november kun je onder andere lezen over de renovatie van de Jacob Geelbuurt, een bijzondere tentoonstelling in De Honingraat en een stagiaire die zich voorstelt. Wil je de hele pagina lezen, klik hier

Website: Vensterwerk