De parade komt er weer aan!

parade Page 1

parade Page 1

Met deze vierde editie van de parade door Osdorp en de (gratis) workshops voorafgaand aan de parade zullen we weer feestelijk de zomer in luiden. Naast dat u zelf van harte welkom bent om mee te lopen of te komen kijken op de dag zelf, zijn wij benieuwd of u groepen en/of individuen kent die het leuk zouden vinden om mee te lopen in de Parade.

Wat is de parade?

Op zondag 21 juni 2015 zal vanaf het Talentenhuis (Meer en Vaart 290) voor de vierde keer een kleurrijke parade door Amsterdam Osdorp trekken! Het wordt wederom een vrolijke tocht met tal van drums, dansgroepen en mensen uit alle windstreken. Ook dit jaar verwelkomen we weer vijftig internationale artiesten van het Brouhaha Festival uit Liverpool. Zij organiseren al bijna 25 jaar zo’n parade en komen met honderden kostuums naar Amsterdam.  

Hoe kunnen deelnemers meedoen aan de (gratis) parade?
-          Individueel
-          In groepsverband met bijvoorbeeld je dans, sport- of muziekgroep (een hele andere groep mag natuurlijk ook)

De mogelijkheden:
We zouden het ontzettend leuk vinden als zoveel mogelijk bewoners uit Nieuw-West deelnemen aan de parade en daarom doen we onderstaand aanbod:
Bestaande groepen bewoners kunnen deelnemen in een eigen kostuum, maar kunnen ook gebruik maken van de kostuums die door de artiesten beschikbaar worden gesteld.

Als organisatie kunt u gebruik maken van de workshops die de deelnemende artiesten gratis aan u aanbieden in de week vóór de parade. Hierbij kunt u denken aan dans (waaronder hip-hop), beatbox-rap, percussie en bewegingstheater. De workshops worden indien gewenst bij u op locatie gegeven. Mocht u hier meer informatie over willen hebben dan kunt u contact opnemen met soufiane.moussouli@gmail.com , werkzaam bij Bureau Barel.

Voor vragen of aanmeldingen kunt u mij bellen of mailen.
Met vriendelijke groet,
Alinda de Vries
Pit
06-18291436
www.wijzijnvanpit.nl

Website: Vensterwerk