Pride Walk start in Nieuw-West

GayPride14

GayPride14

Dit jaar heeft Pink Nieuw-West samen met verschillende organisaties de handen ineen geslagen om de Pride Walk op donderdag 31 juli in Nieuw-West te laten beginnen. Een informatiemarkt en een tocht per boot en te voet naar het Mercatorplein is het resultaat. Kom je ook? Klik hier voor de flyer.

De Pride Walk is onderdeel van de Amsterdamse Gay Pride. De traditionele wandeling van het Mercatorplein naar het homomonument aan de Keizersgracht. Daar staan we stil bij het leed dat gewoon jezelf kunnen zijn voor veel homoseksuelen, lesbiennes en transgenders in veel landen, maar ook in Nederland, nog met zich meebrengt.

In Nieuw-West is vanaf 14.00 uur een informatiemarkt en ook muziek van een brassband midden op het Osdorpplein. Om 16.00 uur wandelen we door het winkelcentrum naar de Meervaart waar we een boot nemen voor een tocht naar de
Erasmusgracht waarvandaan we naar het Mercatorplein wandelen. Vanaf 17.00 uur begint daar een manifestatie en om 18.00 uur vertrekken we met z'n allen naar het Homomonument aan de Keizersgracht waar het geheel feestelijk wordt afgesloten met toespraken en muziek...

Vrijheid en tolerantie zijn meer dan ooit nodig, dus bezoek onze markt en/of loop en/of vaar met ons mee!

Pink Nieuw-West is een initiatief voor en door homo's, lesbo's, biseksuelen en transgenders in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West sinds mei 2010. Ons maandelijkse Event (de maandelijkse borrel) kent veelal een LHBT-gerelateerd inhoudelijk thema, daarnaast is er ruimte voor gezelligheid.

Voor meer informatie over de maandelijkse borrel en meer, zie www.pinknieuwwest.nl of www.facebook.com/pinknieuwwest.
Mailen naar info@pinknieuwwest.nl kan ook!

Website: Vensterwerk