Pilates- en danslessen in De Serre

Pilates 3

Pilates 3

Sinds kort verzorgt Moments of Bliss Pilates en Danslessen voor volwassenen en kinderen in De Serre. Steeds meer mensen ontdekken het belang van Pilates. Bij Pilates wordt je bewust van je lichaam, creëer je een meer gestroomlijnd uiterlijk, zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Pilates is voor zowel vrouwen als mannen, maar omdat de meeste Pilates lessen door vrouwen wordt bezocht heeft Moments of Bliss op donderdagavond een speciaal mannenuur, men’s PowerPilates! 

 

Op de donderdagavond is er nog een speciaal uur, Ouder & Kind Pilates. Even qualitytime met je kind? Dat kan tijdens de Ouder & Kind Pilates les. Samen met je kind ga je aan de slag met ademhaling, kracht, lenigheid en een beetje acrobatiek. Een super gezellige les waarbij plezier voorop staat.

De woensdag staat in het teken van dans bij Moments of Bliss. ’s Middags kunnen jongens en meiden vanaf 8 jaar gezellig komen streetdancen op de vetste hits van dit moment. We leren een choreo, we proberen zelf pasjes te bedenken, doen oefeningen om krachtiger te dansen en leniger te worden, maar belangrijkste van alles we hebben vooral veel plezier in dansen.

In de avond is het de beurt aan de volwassenen bij de Dance & Shape les. Na de warming-up dansen we op diverse hits van over de hele wereld, bij sommige hits gaan we wat meer shapen en bij andere hits dansen we gewoon heerlijk in het rond en genieten we van de muziek. 

Voor meer info kunt u kijken op www.momentsofbliss.nl

Website: Vensterwerk