Sinds 8 oktober 2018 is De Serre onze thuisbasis - Pieter Calandlaan 258-A. U bent daar van harte welkom op ma t/m vr van 9 tot 17 uur!

Wilt u meer verbinding met uw buren?

Ga in gesprek en ontdek! 

weekvddialoog

weekvddialoog

Tijdens de Week van de Dialoog gaan we in De Aker met elkaar in gesprek. Op dinsdag 8 november vanaf 18.00 uur bent u van harte welkom in het Huis van de Wijk voor een warme soep en lekkere hapjes. Om 19.00 uur verdelen we ons in kleine groepen van 6 tot 8 personen over meerdere tafels. Daar gaan we met elkaar in gesprek over het onderwerp: verbinding.

Het unieke van deze avond is dat we niet aan tafel gaan om te vergaderen of voor het maken van een plan, maar om elkaar (beter) te leren kennen. Een gespreksleider zorgt ervoor dat iedereen zijn verhaal kan vertellen. Het gespreksonderwerp is verbinding. Tijdens de Week van de Dialoog gaan in heel Nederland mensen met elkaar in gesprek. Door in kleine groepen ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Vaak willen deelnemers na afloop nog veel langer doorpraten of gaan ze samen leuke dingen ondernemen.

Waar: Huis van de Wijk De Aker, Noorderakerweg 2
Wanneer: Dinsdag 8 november
Hoe laat: 18.00 tot 21.30 uur (met eten vooraf en borrel na afloop)

Meedoen? 06 - 1319 9706 / youssef.yaghdi@impuls.nl

Wij hopen u te mogen begroeten!

Huis van de Wijk De Aker:
Youssef Yaghdi, bewonersondersteuner   
Dick Glastra van Loon, manager HvdW    

Stadsdeel Nieuw-West: 
Elif Türkmen, gebiedsmakelaar De Aker & Dorp Sloten
Stephen Bos, gebiedsmakelaar De Aker & Dorp Sloten
Nikki Weeling, gebiedsmakelaar De Punt & Lutkermeer/Ookmeer

Website: Vensterwerk