Iyengar Yoga

YogaAlexandra

YogaAlexandra
Hoe ik begon met yoga lessen voor de buurt

Ik ben Alexandra, buurtbewoonster van Nieuw Sloten, en ik geef al een tijdje yogales in Huis van de Wijk België. Zelf ben ik begonnen met yoga, omdat ik wist dat het rust en balans kon brengen in mijn drukke leven. Ik volgde in 2002 mijn eerste yogales en verwachtte dat ik oefeningen zou leren die ik ook zelfstandig thuis zou kunnen oefenen. Ik wilde namelijk graag onafhankelijk van de lestijden en openingstijden van de sportschool ook zelf yoga praktiseren.

Inderdaad: door de oefeningen kwam er meer rust in mijn leven en kreeg ik nog meer interesse in yoga. Nadat ik klaar was met mijn studie op universiteit, ging ik door met een yoga opleiding. Nu ben ik in een andere fase in mijn leven: ik heb inmiddels een gezin met drie kinderen en daarnaast volg ik nog steeds lessen en ga regelmatig naar yoga-workshops. Ook ben ik een gecertificeerde Iyengar yoga lerares (Introductory II) en lid van de Iyengar yoga vereniging.

 

Het is zo fijn dat ik een kans heb gekregen in het Huis van de Wijk België om yogalessen te geven. Ik deel graag alles wat ik heb geleerd over yoga en ik vind het leuk om kennis te maken met de mensen uit de buurt. Wanneer de yogalessen mensen met elkaar verbindt dan voel ik mij blij met het resultaat: een fijne buurt om in te wonen.

Alexandra yoga 1 2

Alexandra yoga 1 2
Alexandra yoga 1 1
Alexandra yoga 1 1

Website: Vensterwerk