Buurtoverleg Sloten en Nieuw Sloten, incl. Parkhaagseweg

buurtoverleg

buurtoverleg
Uitnodiging van bewoners voor bewoners uit Sloten en Nieuw Sloten
We willen u van harte uitnodigen op
dinsdag 27 november om 19.00 uur
in Huis van de Wijk België (Hageland 117) om aan te schuiven bij het buurtoverleg. 

Na een succesvolle Buurtbeurs in juni 2018 willen we graag als bewoners verder met vragen die in de buurt leven. Ook is het buurtoverleg de plek om te delen waar u in de buurt mee bezig bent. 

Het buurtoverleg is ter versterking van ons bewonersnetwerk. Samen zetten we onderwerpen die de buurt aan gaan op de kaart: eenzaamheid, gezondheid, verkeer, veiligheid, openbare ruimte en ontmoetingen tussen buren, jong en oud.Het buurtoverleg is een platform voor oplossingen en samen aanpakken en staat open voor alle bewoners die gezamenlijk willen bijdrage aan een prettige en gezellige wijk. We inventariseren signalen en beslissen samen welke oplossingen we nodig hebben en wie we daarvoor nodig hebben.

Naast het signaleren, zal het buurtoverleg zich ook bezig houden met de organisatie van de tweede editie van de Buurtbeurs in 2019. Dit doen we in coproductie met lokale professionals.
U bent van harte welkom om mee te praten tijdens het buurtoverleg op dinsdag 27 november om 19.00 uur in Huis van de Wijk België (Hageland 117).
Voor verdere informatie kunt u terecht bij uw opbouwwerker:
Stefania Maginzali (stefania@eigenwijks.nl of 06-33319681)

Website: Vensterwerk