OPROEP AAN IEDEREEN DIE DEZE WIJK ZO 1E KLAS MAAKT

brainstorm Buurtbeurs

brainstorm Buurtbeurs
VOORBESPREKING / BREINSTORM
Ter voorbereiding op een BUUR(T)BEURS
DINSDAG 15 MEI
19:00 – 21:00 uur
HUIS VAN DE WIJK BELGIE

U wilt het beste voor deze buurt en u zet zich daarvoor in? Dan wordt uw deelname aan deze voorbespreking zeer gewaardeerd!
Of dat nou bewonersgroepen zijn die actuele ontwikkelingen aan de orde stellen of gewoon gezellige goede daden als de Facebook-groepen, de vrijmibo-organisatoren, lekkere hapjes makers, pop-up-stores, kunst-/wandel-/bridge-/lees-/brei-/etc- clubs, hangouderen&-jongeren en alle andere zaken die deze buurt zo 1e klas maken: Iedereen is welkom om mee te denken en mee te doen.
Actieve Buurtbewoners, medewerkers van Impuls en Eigenwijks en medewerkers van Stadsdeel Nieuw West in het gebied Sloten en Nieuw Sloten, hebben het plan opgevat om in onderlinge samenwerking een Informatiemarkt of ‘Buurt-Beurs’ te organiseren waarbij alles en iedereen die zich in deze wijk inzet, een "marktkraam" krijgt om zich aan de buurtbewoners te presenteren of de bestaande contacten weer eens te verstevigen.
U bent bij deze van harte uitgenodigd om op dinsdag 15 mei om 19.00-21.00 uur in het Huis van de Wijk (Hageland 117) bijeen te komen voor een voorbespreking, zodat u kunt mee denken over de inrichting en vormgeving van de thema’s voor de informatiemarkt.

• Duurzaamheid en Natuur.
• Veiligheid en Leefbaarheid.
• Gezondheid en Sport
• Kunst, Cultuur en Koken.
• Verkeer en Bereikbaarheid.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als ALLE actieve buurtbewoners in deze wijk 15 mei bij elkaar komen of zich alvast aanmelden voor een plek bij :
Stefania van Eigenwijks 020 617 82 35 of stefania@eigenwijks.nl

Dit initiatief is een coproductie tussen bewoners en professionals en heeft als doel de onderlinge samenwerking nu en in de nabije toekomst te versterken en zo samen te werken aan een betere buurt.

Website: Vensterwerk