Nieuw-West TV nu ook op lokale zender Salto 1

NIEUW WEST TV banner

NIEUW WEST TV banner

 

 

 

Eind maart heeft Eigenwijks haar Facebook pagina omgedoopt tot ‘Nieuw-West TV’. Deze leuke compilatievideo geeft een goede indruk van dit inspirerende kanaal: https://bit.ly/2X9nBUn. Ook Salto 1, een lokale Amsterdamse tv-zender met een bereik van 10.000 Amsterdammers, zendt de filmpjes van Nieuw-West TV uit. Er staat al een filmpje online: https://www.salto.nl/programma/nieuw-west-tv/1v1cpElRcUqQmMQkuqQ0wW/

Nieuw-West TV biedt een online podium aan bestaande buurtactiviteiten die online doorgaan en voor nieuwe online initiatieven. Naast fysiek gezond blijven, wordt mentaal gezond blijven in deze tijden van weinig sociaal contact een steeds grotere uitdaging. Op Nieuw-West TV kun je terecht voor inspirerende, creatieve, informatieve en hartverwarmende video’s van buurtgenoten. Zodat je toch, al is het online, het gevoel van verbondenheid met je buren kunt behouden.

 

Wil je ook meedoen?

Wil je ook een bijdrage leveren aan Nieuw-West TV, of ken je mensen die dit zouden willen doen? Mail nieuwwesttv@eigenwijks.nl. Dit kan live of met een eerder opgenomen video. We denken graag met je mee om jouw idee voor een video concreet te maken. Ook staat er een professionele videomaker klaar om advies op maat te geven.

Sociale vitamine voor iedereen

Een oproep aan jullie: Help je de videomakers om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Like en deel de Facebook pagina Nieuw-West TV (https://www.facebook.com/Eigenwijks/) en abonneer je op het gelijknamige YouTube kanaal (https://bit.ly/2X9nBUn).  Voor iedere 50ste like (Facebook) en abonnee (YouTube) staat een verrassing klaar.

 

 

Website: Vensterwerk