Uitnodiging Netwerkbijeenkomst

Buurtcollege logo

Buurtcollege logo

Buurtcollege ondersteunt vrijwilligers die bewoners van Nieuw-West helpen met het leren van taal,  rekenen of omgaan met de computer en verwijst bewoners die willen leren door naar een passend aanbod in de buurt. Op 11 februari organiseren Buurtcollege en Leef en Leer een 'Netwerkbijeenkomst informeel leren in Nieuw-West' in De Serre van 15.00 tot 17.00 uur.

 Voor: organisaties en vrijwilligers die taal-, computer-, en rekenlessen aanbieden

Wanneer: dinsdag 11 februari, 15.00 – 17.00 uur, om 14.30 uur staat de koffie & thee klaar Waar: De Serre, Pieter Calandlaan 258A.
 
Buurtcollege en Leef en leer! trappen gezamenlijk het jaar af met een ‘Netwerkbijeenkomst informeel leren in Nieuw-West’, met als doel:
-      elkaar (beter) te leren kennen;
-      er samen voor te zorgen dat bewoners jullie aanbod op het gebied van basisvaardigheden in Nieuw-West weten te vinden;
-      een programma met workshops aan te kunnen bieden.
 
PROGRAMMA
•     Welkom en kennismaken met elkaar
•     Wat kan het Buurtcollege voor jouw organisatie en voor jou als vrijwilliger betekenen?
•     Wat kan Leef en leer! voor jou betekenen?
•     Kennismaking met de Leef en leer! website met het activiteitenoverzicht in Nieuw- West
•     Welke workshops om je te ondersteunen in je werk zou je graag willen zien in 2020?
•     Netwerken met borrel en wat lekkers
 
In 2020 organiseert het Buurtcollege workshops, trainingen en intervisietafels voor vrijwilligers, om met en van elkaar te leren. Dit doen we in samenwerking met Leef en leer!. Leef en leer! helpt Amsterdammers die hun basisvaardigheden willen verbeteren en ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties die andere Amsterdammers hierbij helpen.
 
AANMELDEN
Mail naar buurtcollege@eigenwijks.nl of stuur een WhatsApp: ‘Ik ben aanwezig op 11 februari’ mét jouw naam en emailadres naar 06 - 28 63 92 39.
 
Tot ziens op 11 februari!
 
Website: Vensterwerk