Wil jij een gezonder Nieuw-West?

eigenwijks flyer gezondheid MB

eigenwijks flyer gezondheid MB

Een wekelijkse kook- en wandelgroep, een sportdag voor kinderen, leefstijl-traject voor jonge meiden, een Facebookgroep met goedkope en gezonde recepten, een bloemenpraattuin of een inspirerende column over gezondheid in de Westerpost. Het zijn allemaal voorbeelden van leuke, gezellige en gezonde initiatieven van gezondheidsambassadeurs uit Nieuw-West. Bekijk hier de flyer. 

 

Doe mee!

Heeft gezondheid ook jouw interesse en wil jij je inzetten voor jouw buurt? Overtuig ons dan van jouw motivatie om mee te doen en word één van de gezondheidsambassadeurs van Nieuw-West.

Ter voorbereiding volg je trainingen van professionals van onder andere de Hogeschool van Amsterdam, de GGD en het RIVM. Je leert meer over gezondheid en krijgt inzicht in de gezondheidssituatie van jouw buurt. Daarna helpt de Vrijwilligers Centrale Amsterdam je bij het uitwerken van jouw gezonde idee tot een concreet, haalbaar initiatief.

Gezondheidsambassade

De ambassadeurs van de afgelopen jaren ontmoet je bij de Gezondheidsambassade. In De Serre worden gezellige netwerkmomenten georgani­seerd voor iedereen die zich bezighoudt met gezondheid in Nieuw-West. Denk aan handige workshops, interessante sprekers en nuttige gesprekken met organisaties in de buurt.

Waar en wanneer?

Start traject gezondheidsambassadeurs:

- Eerste helft 2019 voor bewoners van Geuzenveld-Slotermeer en Osdorp

- Tweede helft 2019 voor bewoners van de Aker, Sloten, Nieuw Sloten en Slotervaart

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagavond bij Eigenwijks in De Serre, Pieter Calandlaan 258a.

Aanmelden?

Wil jij kennismaken met leuke buurtgenoten en je steentje bijdragen aan een gezonder Nieuw-West? 
Mail Karin Kauw: gezondleven@eigenwijks.nl of bel/app/sms 06 33 31 96 86.

 

Website: Vensterwerk