Eigenwijks zoekt communicatiemedewerker

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2
Afmelden

Vacature medewerker communicatie en pr

vacature

Bij Eigenwijks houden wij ons bezig met alles wat bewoners beweegt met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan goed leefbare en sociaal sterke buurten.  Op onze locaties bruist het van de activiteiten en ontmoetingen.  Op dit moment zijn wij per direct op zoek naar een creatieve en enthousiaste collega voor ons hechte team Bedrijfsvoering. Als medewerker Communicatie & PR ben je een echte pionier en weet je wat er speelt in Amsterdam Nieuw-West. Je bent een actieve verbinder, neemt het initiatief en kan zelfstandig werken. Je bent continue bezig met het ophalen van verhalen en vertaalt deze naar digitale content. Klik hier voor de vacature!Onze Eigenwijkspagina’s in de Westerpost

cover wp 2020 nov

Op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost van deze maand besteedt buurthuis De Honingraat (Slotermeerlaan 103H) uitgebreid aandacht aan de acht nieuwe buurthuiskamers die Slotermeer rijk is. Zo onder meer ook aan de nieuwe buurthuiskamer De Gansjes, vernoemd naar de ganzenfiguren die op de gevel prijken. Daarnaast zet opbouwwerker Sibbele alle initiatieven op een rijtje waar buurtbewoners die het moeilijk hebben in deze coronatijd, een (bijna) gratis maaltijd kunnen afhalen in e buurt.

Buurtbewoonster Loes van Berkel vertelt wat ze allemaal doet en wat ze allemaal gedaan heeft in De Honigraat. Dit en zoveel meer leest op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost.Klik hier voor de krant!De nieuwe Eigenzinnig is er!

cover Eigenzinnig nov 2020

In deze editie van Eigenzinnig besteden we aandacht aan onze 60 vaste vrijwilligers. Een aantal van hen komt in dit nummer aan het woord.

Het wordt vaak en makkelijk gezegd: vrijwilligers zijn onmisbaar, onbetaalbaar, de spil van de samenleving, we kunnen niet zonder hen. Gastvrijheid: iedereen vindt het belangrijk, iedereen wil het ervaren. Maar gastvrij zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd, afkomst, sociale status, religie, seksuele geaardheid, is een vak en voor velen een roeping. Zo valt te lezen in de interviews in deze Eigenzinnig.

Nieuwsgierig geworden? U kunt een Eigenzinnig ophalen bij de balie van onze locaties. Voor de adressen kunt u bellen met Stichting Eigenwijks, 020 346 06 70 of mailen naar info@eigenwijks.nl. U kunt hem ook ophalen bij De Serre, Pieter Calandlaan 258A. Klik hier voor de Eigenzinnig!Yoga in Buurthuis België

yoga mats 1620086 1280x720

Wil je op vrijdagochtend op een fijne, laagdrempelige manier, lekker in balans blijven? Kom dan ook meedoen met yoga. Je hoeft er niet lenig voor te zijn en je leert vooral goed te luisteren naar je eigen lichaam.


Lees verder


Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden
Powered by AcyMailing