Voorzitter gezocht en onze publicaties digitaal

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

Gezocht; voorzitter voor Eigenwijks

vacature

Stichting Eigenwijks, organisatie van samenwerkende wijkbewoners in Amsterdam Nieuw-West, is op zoek naar een
voorzitter.  Eigenwijks is de grootste bewonersorganisatie in Amsterdam Nieuw-West. Met een netwerk van honderden actieve bewoners, een bestuur van betrokken bewoners en een werkorganisatie van 34 medewerkers en tientallen vrijwilligers. Wij werken met bewoners als vertrekpunt aan sociaal sterke en leefbare buurten.
Klik hier voor de vacature!NieuwSloten Nieuws (digitaal) op reis naar België

NSN2020 04 Def Voorpagina

Weet u waarom alle straatnamen, pleinen en plantsoenen een naam hebben van een Belgische gemeente, rivier of streek? Lees het antwoord in dit nummer, waarin wetenswaardigheden over zes Belgische gemeenten te vinden zijn. Maar u leest ook ontwikkelingen op het gebied van het energiegebruik in woningen. 


Lees verder

Onze Eigenwijkspagina's in de Westerpost

WP cover aug 2020Op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost van deze maand besteden we aandacht aan de nieuwe website van de Gezondheidsambassade. Bent u geïnteresseerd in gezondheid  en wilt u wat doen voor uw buurtbewoners? Kijk dan op deze site voor ideëen. De plannen voor de nieuwe Meervaart in de Sloterplas zijn het onderwerp van de rubriek "Bewoners aan het Woord".  Nog tot eind september kunt u in het Amsterdams Museum terecht voor de tentoonstelling 'Vrouwen van Nieuw-West' of ga naar de buitententoonstelling op het Koninging Wilhelminaplein bij het World Trade. Dit en zoveel meer leest op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost. Klik hier voor de krant!Yoga start weer in De Serre!

 yoga

Zo fijn dat Gloria Spaans haar heerlijke yogalessen weer hervat bij ons in De Serre! Alle maatregelen zijn getroffen voor veilige en gezellige lessen! Voor wie een nieuwe start wil maken met yoga - beginner of beoefende yogi-, er zijn nog enkele plekken op de bestaande groepen:
di 10.00- 11.00 ontspanningsyoga
di 18.45-20.00 hatha yoga
di 20.15-21.30 hatha yoga
do 13.00-14.00 stoel yoga (65+)


Lees verder

Mondkapjes te koop bij De Serre

flyer mondkapjes jpgIn het AZC zijn de bewoners begonnen met het Mondkapjes Atelier. De bewoners van het AZC komen twee keer per week in het PlusPunt bij elkaar om van gedoneerde stoffen en kleding duurzame en herbruikbare mondkapjes te maken. Deze mondkapjes worden weer goedkoop verkocht aan buurtbewoners (1 voor €2,- of 3 voor €5,-). De mondkapjes kunt u vanaf nu ook verkrijgen bij de balie van De Serre (Pieter Clalandlaan 258A). Maar ze worden ook nog verkocht in het AZC bij 5, Café Connect en aan de balie van het PlusPunt.
Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden
Powered by AcyMailing