Eigenwijks actief in coronatijd

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

De Eigenzinnig is er weer!

cover eigenznnig voor site

In deze editie van Eigenzinnig besteden we aandacht aan het fundament van onze organisatie: het Algemeen Bestuur. Veertig bewoners die op vrijwillige basis hun tijd en energie steken in het besturen van Eigenwijks. De koers bewaken, de financiële gezondheid toetsen en niet in de laatste plaats de gemeenschapszin in Nieuw-West waarborgen.
Nieuwsgierig geworden? U kunt een Eigenzinnig ophalen bij de balie van onze locaties. Voor de adressen kunt u bellen met Stichting Eigenwijks, 020 346 06 70 of mailen naar info@eigenwijks.nl. U kunt hem ook ophalen bij De Serre, Pieter Calandlaan 258A. Of klik hier voor de digitale versie!


Onze Eigenwijkspagina's in de Westerpost

cover van wp

Op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost van deze maand laten we een bewoner aan het woord, Frank die negen jaar geleden een gratis hulpdienst oprichtte in Slotermeer voor mensen die advies nodig hebben, een brief willen laten lezen...  Wilt u meedoen met Vensterverhalen?  Schrijf uw verhaal op en wie weet komt uw verhaal in de verhalenexpositie van het Amsterdams Museum. Deze laatste heeft trouwens een tentoonstelling gemaakt over het impact van het coronavirus op de stad Amsterdam en het dagelijke leven van de Amsterdammers. Dit en zoveel meer leest op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost. Klik hier voor de krant!


Vensterverhalen

vesnterverhalen

In ieder van ons schuilt een schrijver, een dichter, een verhalenverteller. Wij leven in een tijd waarin op afstand een diepere verbondenheid met elkaar ontstaat. Met woorden maken wij het onzichtbare tastbaar. Kleur uw straat met woorden die verwonderen, verbinden en verblijden. Schrijf uw vensterverhaal.


Lees verder

Online tentoonstelling Corona in de Stad

Campagnebeeld Corona in de Stad

Het Amsterdam Museum maakt een digitale tentoonstelling over corona in Amsterdam en wil alle verhalen uit de stad horen. Eigenwijks is partner in het stedelijk project Corona in de Stad. Wij hebben inmiddels veel materiaal beschikbaar en zullen nog veel materiaal verzamelen in deze bizarre tijd. Dat wordt aangeboden aan het museum. Heb je zelf ook materiaal dat staat voor Corona in de Stad? Foto's, video's, geluidsopnames, tekst?  Stuur het naar het Amsterdam Museum.  Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden

Powered by AcyMailing