Doe wat voor Nieuw-West!

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2
Afmelden

Kom jij bij ons werken?

vacature

Wil jij het visitekaartje zijn van onze organisatie en weet je raad met een functie waarbij gastvrijheid en vriendelijkheid een belangrijk onderdeel zijn van de werkzaamheden? Dan zijn we op zoek naar jou om ons hechte team in Geuzenveld te komen versterken als enthousiaste, flexibele medewerker voor balie en het beheer. Heb je interesse? Klik dan hier voor de vacature!


Vrijwilligers met groene vingers

foto groene vrijwillgiers

Wil je als vrijwilliger graag de handen uit de mouwen steken omdat je groene vingers hebt  of omdat je houd van koken? Of ben je als organisatie op zoek naar vrijwilligers die in je buurtmoestuin willen komen werken, of willen assisteren bij een workshop? Kom dan op 11 maart van 15.00 tot 17.00 uur naar de Stadsboerderij Osdorp. Ga voor meer informatie en aanmelding naar Info@stadsboerderijosdorp.nl  of Klik hier voor de flyers!

 


Buurtactiviteiten in de Aker en omgeving met Mirjam

Duurzaamheidsmarkt web

Ik ben samen met andere betrokken buurtbewoners actief in de Aker en omgeving. Buurtactiviteiten waarbij een schone wijk en duurzaamheid uitgangspunten zijn. Samen met buurtbewoners prik ik afval in verschillende delen van Nieuw-West, onder andere met een groepje dat plastic afval recyclet. Daarnaast heb ik meegeholpen met een filmavond in De Serre, Green Tales Of The City van Gwen Jansen.


Lees verder

Eigenwijkspagina's in de Westerpost

wp feb jpg

Deze keer laten we op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost Bewoners aan het woord; wat is hun drijfveer om iets te doen voor hun wijkbewoners.Vanaf nu vindt u elke maand een verhaal in de Westerpost en kunt u onder het kopje 'Bewoners aan het woord' op onze site meer verhalen lezen (rechterkolom op de homepage).Zeker doen! Algemeen Bestuurslid Liesbeth Stricker vraagt uw aandacht voor het feit dat het Sierplein in Slotervaart op de schop gaat en dat men daarbij denkt aan het verplaatsen van het  herdenkingsmonument. Dit en zoveel meer leest u op onze Eigenwijkspagina's in de Westerpost. Klik hier voor de krant!


Sociale cohesie in Nieuw Sloten

NSN2020 01def EW Voorpagina

Het februari-2020-nummer van NieuwSloten Nieuws staat in het teken van het brede begrip sociale cohesie, ‘de mate waarin burgers in de maatschappij verbondenheid ervaren en zich medeverantwoordelijk voelen voor het algemeen welzijn'. Een hele mond vol dus. De NSN-redactie heeft diverse actieve bewoners gesproken die elk op hun manier bezig zijn met sociale cohesie.

En de redactie is op zoek naar een nieuwe illustrator.


Lees verder


Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden

Powered by AcyMailing