Duurzaamheid, netwerken en activiteiten

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

Eigenwijkspagina's in de Westerpost

WP jan jpg

Deze keer besteden we op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost aandacht aan de fototentoontelling van Gerard Valentijn die nog tot 29 maart te bewonderen is in De Honignraat. De Aker houdt op 1 februari een Winterfair en tegelijkertijd een open dag. In het Huis van de Wijk België is er een activiteit opgezet waar kinderen van 8 tot 12 jaar meer leren over duurzaamheid. Dit en zoveel meer leest u op onze Eigenwijkspagina's in de Westerpost.Klik hier voor de krant!Uitnodiging Netwerkbijeenkomst

Buurtcollege logo

Buurtcollege ondersteunt vrijwilligers die bewoners van Nieuw-West helpen met het leren van taal,  rekenen of omgaan met de computer en verwijst bewoners die willen leren door naar een passend aanbod in de buurt. Op 11 februari organiseren Buurtcollege en Leef en Leer een 'Netwerkbijeenkomst informeel leren in Nieuw-West' in De Serre van 15.00 tot 17.00 uur.


Lees verder

Kinderen aan de slag met duurzaamheid

Belgie duurzaamheid

Sinds een half jaar organiseert Kasia op maandagmiddag na schooltijd een educatieve en creatieve activiteit voor kinderen (8-12 jaar) rondom duurzaamheid in het Huis van de Wijk België. In de Kids Go Circular leren de kinderen in een aantal weken wat de impact is van bijvoorbeeld plastic op het leven in de oceaan tot aan hoe kleding massaal wordt gemaakt in fabrieken.


Lees verder

Nieuw programma Open Club

logog open club

Elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur verzorgt de Open Club Nieuw-West in De Serre, Pieter Calandlaan 258A, een gevarieerd programma met interessante onderwerpen. Ook de komende weken zal het aanbod u wellicht aanspreken. De zaal gaat open om 13.00 uur, entreeprijs € 2,50 met koffie of thee tijdens de pauze. Klik hier voor het programma van de komende maanden!


 


Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden

Powered by AcyMailing