Onze publicaties

 

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

De Eigenwijkspagina's in de Westerpost van juni 2019

WP cover juni jpg

Deze keer op de Eigenwijkspagina's in de Westerpost zetten we de schijnwerper op Buurthuiskmer Tante Al waar Nalce en Rudi regelmatig achter de kookpannen te vinden zijn. En we kondigen enkele zomerse festiviteiten aan zoals het Buurtfeest in De Punt en het Zomerfestival in NIeuw Sloten. We zetten ook kort op een rijtje wat de zomeropeningstijden van de verschillende Huizen van de Wijk. Dit en zoveel meer vindt u op deze pagina's die u hier digitaal kunt lezen!Feest in NieuwSloten Nieuws

Voorpagina NSN201903Twee vrolijke en twee serieus vrolijke festiviteiten in dit themanummer van NSN. Wanneer worden ze gevierd? En welke activiteiten en of etenswaren horen erbij?
Uiteraard mag op de voorpagina een oproep, om vooral te komen naar het Nieuw Sloten Festival niet ontbreken. Neem vooral ook je buren mee.


Lees verder

GaSet 79 is uit!

cover GaSet 79

Als het goed is, lag GaSet 79 al enige tijd geleden op uw deurmat als u woont in Geuzenveld of Slotermeer. Woont u niet in één van deze stadsdelen dan heeft u hier uitgebreid de gelegenheid om de GaSet digitaal te lezen.  Met deze keer aandacht voor  Kamal Bergman, die voor elke GaSet graag een bijdrage levert over één van de vele muziektalenten die de buurt rijk is, maar die nu de schijnwerper op zichzelf gericht zag omdat hijzelf ook een begenadgd musicus is. Verder wordt de vraag beantwoord wat die koe doet op het Plein '40-'45 en maken we u er attent op dat er een nieuw kunstwerk geopend is in het Street Art Museum. Dit en nog zoveel meer vindt u in deze GaSet.  Klik hier voor de krant!De nieuwe Eigenzinnig is er!

 cover EigenzinnigDeze keer doen we onze slogan echt eer aan. In dit nummer belichten we vier projecten waar bewoners uitvoering aan geven met ondersteuning van Eigenwijks; het Buurtcollege, Gezond Leven Nieuw-West, Fonds voor Nieuw-West en 5,Coffee Connect in het AZC.

Nieuwsgierig geworden? U kunt een Eigenzinnig ophalen bij de balies van onze Huizen van de Wijk. Voor de adressen kunt u bellen met Stichting Eigenwijks, 020 346 06 70. U kunt hem ook halen bij De Serre, Pieter Calandlaan 258A. Klik hier voor de digitale versie!
Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden
Powered by AcyMailing