Primeur in Huis van de Wijk België

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

Primeur! Opening tentoostelling 'Vrouwen van Nieuw-West"

fototentoonstelling

 Huis van de Wijk België (Hageland 117 – 119) in Nieuw Sloten heeft de primeur van de rondtrekkende fototentoonstelling 'Vrouwen van Nieuw-West'. De expositie is te zien vanaf vrijdag 12 april tijdens de openingstijden van het Huis van de Wijk (maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur).


Lees verder

Gezondheidsfestival 17 april!

Flyer page 001

Op woensdag 17 april 2019 is het weer tijd voor het jaarlijkse Gezondheidsfestival voor ouder en kind (0-12 jaar). Komt u ook tussen 13.00 en 17.00 genieten van een gezellige, gezonde middag in de Stadsboerderij in Osdorp (Botteskerksingel 30B, Amsterdam)?

Kom langs voor inspiratie en informatie over een gezondere leefstijl met je gezin. Alle aspecten van gezond leven komen deze middag aan bod. Het festival is gratis toegankelijk en prima bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Tevens rijdt er een gratis pendelbusje.


Lees verder

Wil jij een gezonder Nieuw-West?

eigenwijks flyer gezondheid MB

Een wekelijkse kook- en wandelgroep, een sportdag voor kinderen, leefstijl-traject voor jonge meiden, een Facebookgroep met goedkope en gezonde recepten, een bloemenpraattuin of een inspirerende column over gezondheid in de Westerpost. Het zijn allemaal voorbeelden van leuke, gezellige en gezonde initiatieven van gezondheidsambassadeurs uit Nieuw-West. Bekijk hier de flyer. 


Lees verder

Herdenkingsloop en Lopend vuur op 4 mei

dodenherdenking

Op 4 mei herdenken we gezamenlijk alle slachtoffers van verschillende oorlogen. Ook in Nieuw-West zijn er om 19.45 uur ceremonies op verschillende herdenkingsplekken. Er is traditiegetrouw een Herdenkingsloop maar daarnaast is ook de mogelijkheid om een wandeltocht te maken met een fakkel naar de herdenkingsplaats aan de Sloterplas in Osdorp. Klik hier voor meer Informatie!


Eigenwijkspagina in de Westerpost

afbeelding Wp maart

 Op onze Eigenwijkspagina aandacht voor 0de fototentoonstelling 'Vrouwen van Nieuw-West' die binnenkort zijn deuren opent in Huis van de Wijk België... een primeur die u zeker neit mag missen! Op 8 maart was het Internationale Vrouwendag en daar besteedden de Huizen van de Wijk natuurlijk aandacht aan; even een terugblik. En de scootmobielers gaan weer op pad deze zomer. En wil u dit jaar  op 4 mei meedoen aan de Herdenkingsloop, meld u dan nu vast aan! Over deze onderwerpen en nog veel vindt u de informatie op de pagina's van Eigenwijks in de Westerpost..Klik hier voor de krant!Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden

Powered by AcyMailing