Eigenwijks in Westerpost en nieuwe activiteiten in het Huis van de Wijk en in De Serre

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken


eigenwijks header2

Eigenwijkspagina in de Westerpost

WP EW cover jan

Voor mantelzorgers in Geuzenveld en Slotermeer start een cursus 'Ontspannen voor mantelzorgers". Daarnaast kunt u ook deelnemen aan het Mantelzorgtrefpunt. Eigenwijks is op zoek naar docenten voor het Buurtcollege maar ook naar Wijkambassadeurs die vluchtelingen op weg willen helpen in Nieuw-West. En zowel het Ecu-collectief als het festivalcomité van het Nieuw Sloten Festival zoeken nieuwe leden. Klik hier om de pagina's te lezen.Open Club Nieuw-West in De Serre

logo open club afb

De Open Club, 40 jaar geleden gestart, is een ontmoetingsplek voor senioren en biedt een heel gevarieerd en informatief programma. Met de nieuwe behuizing van Eigenwijks, De Serre, aan de Pieter Calandlaan 258a, gloorde er een nieuw perspectief waarbij gehoopt wordt een breed en groter publiek aan te spreken in heel Nieuw-West. De Open Club Slotervaart werd dan ook omgedoopt tot Open Club Nieuw-West.

U bent elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in De Serre. Entree; € 2,50. Gratis koffie/thee. Klik hier voor het programma!

 Zorg je voor een ander? Zorg ook voor jezelf!

Je krijgt geen stressomdat je niet perfect bent je krijgt stressomdat je perfect wilt zijn 2

Voor mantelzorgers uit Geuzenveld en Slotermeer worden er de komende maanden bijeenkomsten georganiseerd op het gebied van informatie over mantelzorg, uitwisselen van ervaringen en ontspanning. 


Lees verder

Lunchen in Slotermeer

flyer sulviye

In het Huis van de Wijk Slotermeer, De Honingraat (Slotermeerlaan 103H) kan je elke maandag gezellig aanschuiven  aan een lunch samen met andere buurtbewoners. De lunch wordt klaargemaakt door gastvrouw Sylviye die een passie heeft voor koken. Voor 3 euro krijgt u een heerlijke lunch voorgeschoteld.
Als u onze nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen kunt u zich met deze link afmelden
 
Powered by AcyMailing