Open dag Nieuwe Bijenpark op zondag 26 mei

bijen klein

bijen klein
Geen bingo, geen barbecue, geen bloemschikken of klaverjassen. Ook geen tuinbeurten of corveediensten! Maar wel: rust, liefde voor natuurlijk tuinieren, veel aandacht voor bijen, vlinders en andere insecten. Op zondag 26 mei van 14.00 tot 17.00 uur organiseert het Bijenpark haar jaarlijkse open dag. Iedereen die van bloemen, vogels, bijen, kortom van natuur houdt, is van harte welkom!

 

Wandel rond over het mooie complex en bewonder de prachtige tuinen. De meeste tuiniers heten u van harte welkom en laten u vol trots hun paradijsjes zien. En voor wie informatie zoekt over (het houden van) bijen: imkers leiden u rond en beantwoorden uw vragen. Wellicht is er ook honing te koop! En wie zelf een (imker-)tuin zou willen huren of een huisje wil kopen: er zijn mensen aanwezig, die u hierover meer kunnen vertellen.

Bij grote drukte kan het parkeren van uw auto een probleem zijn. Langs de weg is niet toegestaan. U heeft zomaar een boete! Voor tuincomplex De Eendracht aan de Joris van de Berghweg is een grote parkeerplaats. Vandaar is het 5 minuten lopen naar het Bijenpark. Of liever: Kom Op De Fiets!

Alle activiteiten nog even op een rijtje:

  • Info over huisjes en tuinen
  • Info over bijen en imkeren
  • Gratis koffie, thee en limonade
  • Gratis stekjesbeurs
  • En het belangrijkste: heel veel mooie tuinen

Welkom op 26 mei van 14.00 tot 17.00 uur op het Nieuwe Bijenpark, Baron Schimmelpenninck van der Oyeweg 4, 1067 HV Amsterdam. Zie ook de website www.bijenpark.nl

 

Website: Vensterwerk