De samenwerking voor het Nieuw Sloten Festival is een organisch proces

Niew Sloten Festival foto kl

Niew Sloten Festival foto kl

Kathy: “Save the date: 27 juni gaat het gebeuren! Dan vieren wij alweer de vijfde editie van het Nieuw Sloten festival. We werken met een grote groep mensen aan die dag en Eigenwijks is onze bindende factor. Ik noem hen de ‘glue’ en de partij die de vinger aan de pols houdt. Ieder van ons doet zijn ding, waar hij goed in is én leuk vindt. Hoewel Eigenwijks ooit de initiator is geweest, is het nu echt een bewonersactiviteit geworden. De samenwerking met Eigenwijks is heel belangrijk omdat de meesten van ons geen professionals zijn en zij wél op dat niveau sturing geven of ons verbinden met ervaren mensen zoals Alain Klein.”

 

Hans: “Voor mij is het eigenlijk heel duidelijk: Eigenwijks en dan met name Stefania, is de aanjager van het festival en wij zijn de organisatoren. Wij mogen Stefania om raad en daad vragen; zij knoopt de touwtjes voor ons aan elkaar.”

Kathy: “Onze samenwerking is een organisch proces: we weten elkaar te vinden. Misschien zie ik duidelijkere communicatie naar elkaar en onderling nog als verbeterpuntje. Maar het hoeft allemaal niet perfect te gaan. We groeien in onze zelfstandigheid en de organisatie verloopt spontaan. We zijn erg dankbaar voor de hulp die we krijgen van Alain en Stefania; dat mag ook wel eens gezegd worden!”

Op de foto: Jolanda, Els, Hans, Cees, Kathy, Alain, Jeffrey, Tom, Stefania.

Website: Vensterwerk