wsw nw-west2010_logo_cmyk

Eigenwijks en het ASW geven gezamenlijk uitvoering aan het Wijksteunpunt Wonen in Nieuw-West. Bewoners uit stadsdeel Nieuw-West kunnen er terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning over huren en wonen. Klik hier voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

!WOON

woon logo cmyk
Per 2 januari 2017 gaan alle Wijksteunpunten Wonen en het Amsterdams Steunpunt Wonen samen verder als een vernieuwde organisatie: !WOON. !WOON geeft gratis informatie, advies en ondersteuning aan alle bewoners van Amsterdam die vragen hebben over hun woonsituatie.

Lees meer

Slim energie besparen

Slimenergiebesparen
Heeft u er al een? Of krijgt u er een? 
Kom langs op 31 augustus bij Het Pluspunt en laat u informeren over hoe u met de Slimme Meter vele euro's kunt besparen! Daarnaast is er ook informatie over andere manieren om op energie te besparen. Alberdakade 5-7.

De bewonersondersteuners van Eigenwijks

WSW
De woningcorporaties zijn al jaren geleden begonnen met grootschalige renovaties in de naoorlogse delen van Nieuw-West. Gedurende de crisis werden deze werkzaamheden op een laag pitje gezet maar sinds enkele jaren wordt er weer volop verbeterd, aangepast en heel soms nog - want daar zijn we niet meer zo van - gesloopt.

Lees meer

Renovatie gestart

WSWNW
Honderdtwaalf flatwoningen van woningcorporatie De Alliantie in de Burgemeester Fockstraat en de Speelmanstraat (Slotermeer) worden de komende jaren gerenoveerd. De herhuisvesting van de bewoners is gestart. De zogenaamde Airey-woningen zijn gebouwd in de jaren vijftig als snelle oplossing voor de hoge woningnood. Wooncomfort werd in die tijd anders beleefd. Tegenwoordig vinden veel bewoners de woningen vochtig, tochtig en gehorig. Tijd daarom voor een grondige aanpak!

Lees meer

Wat neemt u mee naar het huurspreekuur?

huurcontract
Het huurspreekuur in uw buurt kan u helpen bij problemen met het onderhoud, de puntentelling, huurverhoging, servicekosten of het aanvragen van huurverlaging. Neem voor een vlotte afhandeling de volgende gegevens mee:

Lees meer

Let op voor koolmonoxidevergiftiging!!!

cometer

Nu het kouder wordt neemt het aantal ongelukken met koolmonoxide (CO) helaas weer toe, met jaarlijks ruim 10 dodelijke slachtoffers. Het eerste ongeluk in Nieuw-West is al gebeurd, gelukkig niet met dodelijke afloop.Hoe kunt u de kans op CO-vergiftiging verkleinen?

Lees meer

Website: Vensterwerk