Gezondheidsfestival op 3 oktober

Gezondheidsfestival Flyer 2020 page 001

Gezondheidsfestival Flyer 2020 page 001

In het voorjaar stond hét jaarlijkse Gezondheidsfestival weer op de planning, maar toen gooide corona helaas roet in het eten. De vier organiserende Gezondheidsambassadeurs laten zich echter niet kisten, en willen het op zaterdag 3 oktober alsnog doorgang geven. Wél coronaproof. Lekker buiten (bij de Stadsboerderij Osdorp) en aanmelden is verplicht.

Tijdens het Gezondheidsfestival kun je spelenderwijs leren, ontdekken en proeven dat gezondheid veel meer is dan gezond eten. Hier ervaar je dat je heerlijk kunt ontspannen samen in de natuur, dat gezond leven heel dicht bij huis kan en dat dit weinig tot geen geld kost. Je kunt struinen op de boerderij. Kipjes zien en voorzichtig aaien. Zien waar de kippen hun eieren leggen en dat deze eieren dus niet uit de fabriek komen. Ook zijn er geiten en konijnen en bijen(kasten) op de boerderij. De moestuin en de kindertuin laten zien hoe groenten groeien.

Op vijf gezondheidspijlers vinden activiteiten plaats:

1. Voeding
2. Ontspanning
3. Bewegen en buiten spelen
4. Sociale contacten
5. Groene/fijne (duurzame) omgeving

Kom even langs de waterbalie, maak je eigen smoothie op de shakefiets, verlies jezelf even in een ontspannende schildering, knuffel met de dieren, maak wat leuks met Peter Plank, bak een gezond broodje met Sanaa... You name it!

Kom op zaterdag 3 oktober, van 13.00 - 16.00 uur naar de Stadsboerderij. Maar let op: AANMELDEN IS VERPLICHT!
Aanmelden kan via gezondheidsfestival@gmail.com.

 

Website: Vensterwerk