Vensterverhalen

vesnterverhalen

vesnterverhalen

In ieder van ons schuilt een schrijver, een dichter, een verhalenverteller. Wij leven in een tijd waarin op afstand een diepere verbondenheid met elkaar ontstaat. Met woorden maken wij het onzichtbare tastbaar. Kleur uw straat met woorden die verwonderen, verbinden en verblijden. Schrijf uw vensterverhaal.

 

Een gedachte, een emotie en of een lijfspreuk. Deel het door u gemaakte venster met de wereld om u heen. Een actieve bewoner uit Nieuw-West heeft voor u een papieren raamwerk in A3 formaat ontworpen waar uw verhaal en/of gedicht in geplaatst kan worden, zodat het opvalt en zichtbaar is voor de passerende lezers. U kunt hier direct op schrijven of u drukt eerst uw verhaal af op een A4-tje en plakt dat vervolgens in het midden van dit raamwerk. Uw verhaal mag in de taal waar uw eigen voorkeur naar uitgaat!

 

Wilt u meedoen? Laat het weten via verhalen@eigenwijks.nl om af te stemmen wanneer u het format kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde Huis van de Wijk of dat wij het bij u in de brievenbus doen. Kijk op deze website voor het telefoonnummer van uw lokale Huis van de Wijk. De beste verhalen krijgen een plekje in de verhalen expositie van het Amsterdamse Museum.

Website: Vensterwerk