Taallessen Frans en Spaans in De Serre

taallessen klein

taallessen klein

Met ingang van dit seizoen geeft Taalles Frans en Taalles Spaans taallessen in De Serre! Twee bevlogen taaldocenten met internationale ervaring geven de lessen op zéér inspirerende wijze, waarbij de Franse en Spaanse taal op een heel natuurlijke manier wordt aangeleerd. Op een bijzondere, vernieuwende manier wordt het snel spreken en schrijven van de taal bereikt, waarbij er alle ruimte is voor persoonlijke aandacht van elke cursist. De lessen worden gevuld met Mediterrane warmte en zijn zodoende basis voor een heerlijke leersfeer, waarbij de cultuur ook aan bod komt.
Op de maandagavond tussen 20.15 uur en 21.30 uur wordt de Spaanse taalles verzorgd door Rosana Navarro. Op de dinsdagavond geeft Sandra Redondo Álvarez de Franse taalles, eveneens tussen 20.15 uur en 21.30 uur. De taallessen worden gegeven in De Serre, Pieter Calandlaan 258A.
Om de boeiende, interactieve taallessen te ervaren bent u van harte welkom voor een gratis proefles. Voor meer informatie en persoonlijk contact kunt u een bericht sturen naar taallesfrans@gmail.com of taallesspaans@gmail.com .
U bent verzekerd van een succesvolle nieuwe uitdaging!
Website: Vensterwerk