Samen Sterk bij borstkanker

samen sterk

samen sterk

De maand oktober is traditioneel borstkankermaand. Deze maand staat in het teken van bewustwording van de gevaren van borstkanker en het onderstrepen van het belang van onderzoek daarnaar.

Op zaterdag 12 oktober is er in Huis van de Wijk De Honingraat, Slotermeerlaan 103H, een lotgenotenbijeenkomst/verwendag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is de vierde Samen Sterk lotgenotenbijeenkomst op rij, met als thema dit jaar: Vier het Leven! Klik hier voor de flyer!

 Het is een bijeenkomst speciaal bedoeld voor vrouwen uit Nieuw-West, Neder- en Medelands, die borstkanker hebben of hebben gehad. Er is ruimte voor ontmoeting en u krijgt informatie van diverse deskundigen. De middag wordt opgeluisterd door een optreden van het Terugspeeltheater.

De organisatoren van deze middag, Joke en Annie, bewoners van Nieuw Sloten, ondersteund door diverse andere vrijwilligsters uit Nieuw-West, sluiten zich aan bij de woorden van een lotgenoot: “Ik hoop dat deze bijeenkomst helpt om het taboe te doorbreken, want in mijn proces met uitgezaaide borstkanker heb ik gemerkt dat er nog veel schaamte en taboe hangt rond deze ziekte bij veel (migranten)vrouwen.”

Heeft u interesse om deze middag bij te wonen, meld u dan aan bij de balie van De Honingraat of stuur een app naar 06 83 28 21 83 of mail naar 2019samensterk@gmail.com.

Website: Vensterwerk