Geef je op als gezondheidsambassadeur!

gezondheidsambassadeurs 2019

gezondheidsambassadeurs 2019

Buurtbewoners dragen vaak al op verschillende manieren bij aan een gezondere wijk. Misschien doet u dat ook al, of heeft u ideeën om de wijk gezonder te maken. Geef  u dan op om Gezondheidsambassadeur te worden en ga daarna in uw buurt aan de slag met uw eigen gezonde inititiatief!

 

Steeds meer buurtbewoners zetten zich in voor een gezonde leefstijl in hun wijk. Zo zijn er bootcamps en yoga- en pilateslessen en zijn er diverse wandelgroepen. Naast beweging, dragen ontspanning en gezonde voeding ook bij aan een gezonde leefstijl. En niet alleen fysieke gezondheid, ook mentale gezondheid is belangrijk. Bewoners zijn ook actief om eenzaamheid aan te pakken. Daarnaast wordt er gekookt en gegeten met elkaar en zijn er nog vele andere initiatieven.

Buurtbewoners dragen dus op verschillende manieren bij aan een gezondere wijk. Misschien doet u dat ook al, of heeft u ideeën om de wijk gezonder te maken. Meld u dan aan voor Gezond Leven Nieuw West! Eigenwijks ondersteunt vanaf 2014 bewoners die zich in willen zetten voor een gezondere buurt. Ze volgen trainingen van professionals en leren meer over gezondheid en de gezondheidssituatie in hun buurt. Daarna gaan ze als Gezondheidsambassadeur aan de slag met hun eigen gezonde initiatief. Dit najaar start een nieuw traject voor bewoners uit Nieuw Sloten, Sloten, de Aker en Slotervaart. Interesse? Neem contact op via gezondleven@eigenwijks.nl of met Ruud Witte  via ruud@eigenwijks.nl of bel naar 06 28 63 87 77.

 

 

Website: Vensterwerk