Kom naar het Gezondheidsfestival!

Flyer Gezondheidsfestival page 001

Flyer Gezondheidsfestival page 001

Kom allemaal naar het Gezondheidsfestival op 25 april tussen 13.00 en 17.00 uur in de Fruittuinen van West (Tom Schreursweg 48). Een festival voor ouder en kind, zelfs voor de allerkleinsten (0-12 jaar). Zoek je gratis inspiratie en informatie voor een gezondere leefstijl met je gezin? Kom bij ons proeven, spelen, knutselen, lachen, koken, beleven en nog veel meer, tijdens het gezondheidsfestival. Het festival is gratis toegankelijk en prima bereikbaar per auto en fiets.

Georganiseerd door betrokken buurtbewoners uit de wijk (Gezondheidsambassadeurs) die graag Geuzenveld, Slotermeer en de rest van Nieuw-West gezonder willen maken. Er rijdt een gratis pendelbusje vanaf de Lidl, Cornelis Outshoorn-straat.

Wat gaan we doen tijdens deze middag?
Je kunt spelenderwijs leren, ontdekken en proeven dat gezondheid veel meer is dan gezond eten. Je ervaart bijvoorbeeld dat je heerlijk kunt ontspannen samen in de natuur. We willen jullie inspireren om naar buiten te gaan, laten zien dat gezond leven heel dicht bij huis kan en dat dit weinig tot geen geld kost. Je kunt ravotten op de enorme bult met aarde en door de tunnelbuizen kruipen, kippetjes zien en voorzichtig aaien. Zien waar de kippen hun eieren leggen en dat deze eieren dus niet uit de fabriek komen. Verwonderen hoe de fruitbomen bloeien en later hoe de appels en de peren groeien aan de boom. Zien dat er groente groeit in de moestuin. Daarnaast is dit een plek waar je kunt zien hoe je met duurzaamheid om kunt gaan. Er wordt bij de Fruittuinen van West alleen met biologische producten gewerkt. Tevens is er is een biologische winkel en hun huis is een Earthship. Kinderen kunnen deelnemen aan een kookworkshop, muziekworkshop, er worden ontspanningsmassages gegeven… Kortom: alle aspecten op het gebied van gezondheid vind je hier terug: gezonde voeding, slapen, bewegen, sociale contacten en een gezonde leefomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar onze middag? Kom kijken en geniet! Graag tot dan!

Website: Vensterwerk