Geluksdisco Loyd en Ladies

geluksdisco

geluksdisco

De eerste Geluksdisco van 2018 vindt plaats op vrijdagavond 9 maart van 20.00 tot 02.00 uur in Westside Slotermeer. Met Loyd en de ladies wordt het een fijne allround dansavond. Entree is 2 euro, de hele buurt is van harte uitgenodigd voor dit feestje van geluk.

Deze editie eren we onze superfijne, megaflexibele en immer garant voor swingende momenten DJ Yush. Loyd Schmeltz, ook chefkok bij Westside Slotermeer staat deze avond achter de knoppen en verwarmt onze harten met veel zwoele soul, lekkere salsa en disco. Maar hij is niet alleen, want hij wordt vergezeld door diverse ladies.

DJ Cat draaide vorige zomer voor het eerst en Marije Overmars bleek perfect in staat iedereen te laten swingen. Zij opent de avond met lekker tunes van rock ‘n roll, disco tot indie. Rond 23.30 maakt DJ E-Diva haar debuut. Velen kennen de immer charmante en goedlachse Edith Tilburgs. Zij heeft er zin in om haar gevoel voor muziek te vertalen naar de dansvloer en gaat de menigte opstuwen met Vocal House.

Verse bara’s 
Deze Geluksdisco smullen we van heerlijke loempia’s en bara's gemaakt door het fantastische duo Watie & Fatie. Bij de bara’s, een Hindoestaans Surinaamse snack die qua uiterlijk lijkt op een donut, hoort een speciale peper die ook vers wordt bereid. Dus mocht het buiten koud zijn, dan worden we zeker warm van binnen.
Uiteraard biedt het team van Westside weer zalige speciaalbiertjes, lekkere wijnsoorten en natuurlijk ook fris, sap en tappils. Alle drankjes zijn verkrijgbaar tegen schappelijke prijzen. Iedereen is dus weer van harte welkom op vrijdag 9 maart vanaf 20.00 uur in Westside Slotermeer, dat zit aan de Burgemeester De Vlugtlaan 125 in Amsterdam.

Website: Vensterwerk